Afyonkarahisar AFAD’ın KBRN ekibi Kilis’te

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2018 - 15:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Afyonkarahisar AFAD’ın KBRN ekibi Kilis’te

AFAD KBRN ekipleri olası bir nükleer ve kimyasal saldırılara karşı Kilis’te hazır kıta bekliyor Afrin’de devam eden “Zeytin Dalı Harekatı” nedeniyle Afyonkarahisar Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD)’a bağlı Kimyasal Biyolojik Radyasyon ve Nükleer Tehlikeli Maddeler (KBRN) ekibi Kilis’e gitti. "Zeytin Dalı Harekatı" devam ederken Afyonkarahisar’dan bazı acil müdahale ekipleri Kilis’e gitti. Edinilen bilgiye göre; Afyonkarahisar Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD)’a bağlı KBRN ekibi sınırda olası bir nükleer ve kimyasal saldırı veya olaylara karşı önlem almak amacıyla Kilis’te bulunuyor. Yaklaşık 3 aydır Kilis’te bulunun AFAD ekibine destek amaçlı bulanan Afyonkarahisar AFAD ekibine takviye olarak gönderilen KBRN ekibinin Türkiye’nin dört bir yanından gönderilen ekiplere dahil olduğu öğrenildi.

AFAD KBRN ekipleri olası bir nükleer ve kimyasal saldırılara karşı Kilis’te hazır kıta bekliyor

Afrin’de devam eden “Zeytin Dalı Harekatı” nedeniyle Afyonkarahisar Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD)’a bağlı Kimyasal Biyolojik Radyasyon ve Nükleer Tehlikeli Maddeler (KBRN) ekibi Kilis’e gitti.

"Zeytin Dalı Harekatı" devam ederken Afyonkarahisar’dan bazı acil müdahale ekipleri Kilis’e gitti. Edinilen bilgiye göre; Afyonkarahisar Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD)’a bağlı KBRN ekibi sınırda olası bir nükleer ve kimyasal saldırı veya olaylara karşı önlem almak amacıyla Kilis’te bulunuyor. Yaklaşık 3 aydır Kilis’te bulunun AFAD ekibine destek amaçlı bulanan Afyonkarahisar AFAD ekibine takviye olarak gönderilen KBRN ekibinin Türkiye’nin dört bir yanından gönderilen ekiplere dahil olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.