Isparta Valisi Günaydın’dan, yaralı polislere ziyaret

Gündem 20.12.2017 - 08:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Isparta Valisi Günaydın’dan, yaralı polislere ziyaret

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Eğirdir ilçesindeki kamyonun polis noktasına çarpması sonucu yaralanan polisleri hastanede ziyaret etti. Vali Günaydın hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın direksiyon kilitlenmesi sonucu meydana geldiğini doğrulayarak, yaralı polislerin durumunun iyi olduğunu iletti. Isparta’nın Eğirdir ilçesi girişindeki polis ve jandarma kontrol noktasında duramayan kamyonun konteynere çarpması sonucu 2'si polis 3 kişinin yaralandığı kaza sonrasında Isparta Şehir Hastanesi’ne giden Vali Şehmus Günaydın, yaralı polis memurlarını ziyaret etti. Hastane çıkışında gazetecilere açıklama yapan Vali Günaydın, “Eğirdir'deki polis noktamıza yem yüklü bir kamyon çelik bariyerleri aşarak çarpmış ve maalesef olayda 2 arkadaşımız yaralanmış. Arkadaşlarımızı ziyaret ettik ve hayati tehlikesi yok çok şükür. Buradaki doktor arkadaşlarımız tedavileriyle ilgileniyorlar. Ne gerekiyorsa arkadaşlarımız yapacaklar, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ben de kendilerini ziyaret ettim ve kendilerine geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Kamyonun direksiyonu kilitlenmiş. Bize gelen ilk bilgiler bu şekilde. Kamyonun direksiyonun kilitlenmesi sonucu polis noktamıza bir çarpma olmuş. Arkadaşlarımız olayın arkasına da bakıyorlar. Bütün yönüyle olay inceleniyor. Ama tabi bizim için önemli olan arkadaşlarımızın sağlığı. Bunun için çalışıyoruz” dedi. Vali Günaydın’ın ziyareti sırasında hastanede İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Erol ile emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve polisler de yer aldı. KAZANIN HİKAYESİ Direksiyonu kilitlenen kamyon, polis ve jandarma kontrol noktasına girdi: 2’si polis 3 yaralı Isparta’nın Eğirdir ilçesi girişindeki polis ve jandarma kontrol noktasında duramayan kamyon, uygulama noktasına girdi. Kazada 2'si polis 3 kişi yaralandı. Kaza, akşam saat 17.50 sıralarında Eğirdir ilçe merkezi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Eğirdir'den Isparta'ya doğru seyir halinde olan Mehmet Cumhur Sülek idaresindeki 27 N 8809 plakalı kamyon, iddiaya göre direksiyonunun kilitlenmesi sonucu, polis ve jandarma kontrol noktasına girdi. Kazada, ilk bilgilere göre polis memurları Ersen Kaya, Zeynep Düzgün ve kamyon sürücüsü yaralandı. Yaralı polisler Isparta Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Eğirdir ilçesindeki kamyonun polis noktasına çarpması sonucu yaralanan polisleri hastanede ziyaret etti. Vali Günaydın hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın direksiyon kilitlenmesi sonucu meydana geldiğini doğrulayarak, yaralı polislerin durumunun iyi olduğunu iletti.

Isparta’nın Eğirdir ilçesi girişindeki polis ve jandarma kontrol noktasında duramayan kamyonun konteynere çarpması sonucu 2'si polis 3 kişinin yaralandığı kaza sonrasında Isparta Şehir Hastanesi’ne giden Vali Şehmus Günaydın, yaralı polis memurlarını ziyaret etti.

Hastane çıkışında gazetecilere açıklama yapan Vali Günaydın, “Eğirdir'deki polis noktamıza yem yüklü bir kamyon çelik bariyerleri aşarak çarpmış ve maalesef olayda 2 arkadaşımız yaralanmış. Arkadaşlarımızı ziyaret ettik ve hayati tehlikesi yok çok şükür. Buradaki doktor arkadaşlarımız tedavileriyle ilgileniyorlar. Ne gerekiyorsa arkadaşlarımız yapacaklar, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ben de kendilerini ziyaret ettim ve kendilerine geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Kamyonun direksiyonu kilitlenmiş. Bize gelen ilk bilgiler bu şekilde. Kamyonun direksiyonun kilitlenmesi sonucu polis noktamıza bir çarpma olmuş. Arkadaşlarımız olayın arkasına da bakıyorlar. Bütün yönüyle olay inceleniyor. Ama tabi bizim için önemli olan arkadaşlarımızın sağlığı. Bunun için çalışıyoruz” dedi.

Vali Günaydın’ın ziyareti sırasında hastanede İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Erol ile emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve polisler de yer aldı.

KAZANIN HİKAYESİ

Direksiyonu kilitlenen kamyon, polis ve jandarma kontrol noktasına girdi: 2’si polis 3 yaralı

Isparta’nın Eğirdir ilçesi girişindeki polis ve jandarma kontrol noktasında duramayan kamyon, uygulama noktasına girdi. Kazada 2'si polis 3 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saat 17.50 sıralarında Eğirdir ilçe merkezi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Eğirdir'den Isparta'ya doğru seyir halinde olan Mehmet Cumhur Sülek idaresindeki 27 N 8809 plakalı kamyon, iddiaya göre direksiyonunun kilitlenmesi sonucu, polis ve jandarma kontrol noktasına girdi. Kazada, ilk bilgilere göre polis memurları Ersen Kaya, Zeynep Düzgün ve kamyon sürücüsü yaralandı.

Yaralı polisler Isparta Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.