YAKALANAN İKİ ŞAHIS TUTAKLANDI

Asayiş 22.06.2021 - 16:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

YAKALANAN İKİ ŞAHIS TUTAKLANDI

EMNİYET EKİPLERİNDEN KABLO HIRSIZLARINA OPERASYON, YAKALANAN İKİ ŞAHIS TUTAKLANDI
Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde huzur ve güven ortamının tesisi, vatandaşlarımızın mal ve can güvenliğinin sağlanması için suçun önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılık içerisinde devam edilmektedir.     Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, İl Merkezi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Çevreyolu Bulvarı üzerinde bulunan inşaat alanında farklı ebatlarda toplam ağırlığı (5) ton ve maddi değeri (300.000) TL olan elektrik kablolarının çalınması sonucu meydana gelen “İş Yerinden Hırsızlık” olayının aydınlatılması, faillerinin tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışma yapılmıştır.   Yapılan çalışmalarda, olayı gerçekleştiren faillerin Y.Ç, İ.A, K.Y ve S.G isimli şahıslar olduğu tespit edilmiş, şüpheli şahıslardan Y.Ç ve İ.A isimli şahıslar kullanmış oldukları araç ile Aydın İlinde gözaltına alınarak İlimize intikal ettirilmiştir. Şüpheli Y.Ç ve İ.A isimli şahısların kullanmış oldukları araç içerisinden olayda kullanıldığı değerlendirilen 1 adet demir kesme makası, 1 adet pense ve birden fazla inşaat eldiveni elde edilmiştir. Şüpheli Y.Ç ve İ.A isimli şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Burdur E tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.    Diğer şüpheliler K.Y ve S.G isimli şahısları yakalama çalışmaları devam etmektedir.  
EMNİYET EKİPLERİNDEN KABLO HIRSIZLARINA OPERASYON, YAKALANAN İKİ ŞAHIS TUTAKLANDI

Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde huzur ve güven ortamının tesisi, vatandaşlarımızın mal ve can güvenliğinin sağlanması için suçun önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılık içerisinde devam edilmektedir.
 
 

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, İl Merkezi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Çevreyolu Bulvarı üzerinde bulunan inşaat alanında farklı ebatlarda toplam ağırlığı (5) ton ve maddi değeri (300.000) TL olan elektrik kablolarının çalınması sonucu meydana gelen “İş Yerinden Hırsızlık” olayının aydınlatılması, faillerinin tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışma yapılmıştır.

 

Yapılan çalışmalarda, olayı gerçekleştiren faillerin Y.Ç, İ.A, K.Y ve S.G isimli şahıslar olduğu tespit edilmiş, şüpheli şahıslardan Y.Ç ve İ.A isimli şahıslar kullanmış oldukları araç ile Aydın İlinde gözaltına alınarak İlimize intikal ettirilmiştir. Şüpheli Y.Ç ve İ.A isimli şahısların kullanmış oldukları araç içerisinden olayda kullanıldığı değerlendirilen 1 adet demir kesme makası, 1 adet pense ve birden fazla inşaat eldiveni elde edilmiştir. Şüpheli Y.Ç ve İ.A isimli şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Burdur E tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. 

 

Diğer şüpheliler K.Y ve S.G isimli şahısları yakalama çalışmaları devam etmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.