YAKALANAN DOLANDIRICI TUTUKLANDI

Asayiş 23.03.2021 - 15:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

YAKALANAN DOLANDIRICI TUTUKLANDI

YAKALANAN DOLANDIRICI TUTUKLANDI
JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN YAKALANAN DOLANDIRICI TUTUKLANDI Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için dolandırıcılık yapanların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.     Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, 08.03. 2021 günü saat 16.40 sıralarında Burdur 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilen Kemer İlçesi Elmacık Köyünde H.Ç. isimli şahsın dolandırılması olayı ile ilgili yapılan araştırmada; Olay günü saat:15.30 sıralarında mağdur H.Ç’yi telefon ile arayan ve kendisini jandarma personeli olarak tanıtan dolandırıcının “kimliğin teröristlerin eline geçmiş, varlıklarını güvene almak için geçici olarak emanete alacağız” diyerek kandırdıkları ve sonrasında evinin kapısına gelerek H.Ç.’nin 6.500 TL, 3.200 EURO, 3 adet burma bilezik ve 2 adet çeyrek altınını almak suretiyle dolandırdıkları tespit edilmiştir.   Olayla ilgili olarak Burdur İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde JASAT unsurları ve Kemer İlçe Jandarma Komutanlığınca yapılan titiz çalışmalar sonucunda eve giren şahsın Y.A. isimli şahıs olduğu tespit edilmesi üzerine 18.03.2021 günü Y.A. isimli şahıs Antalya ilinde yakalanarak Kemer İlçe Jandarma Komutanlığına getirilmiştir. Yakalanan şahıs yapılan adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.  
YAKALANAN DOLANDIRICI TUTUKLANDI

JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN YAKALANAN DOLANDIRICI TUTUKLANDI

Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için dolandırıcılık yapanların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.
 

 

Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, 08.03. 2021 günü saat 16.40 sıralarında Burdur 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilen Kemer İlçesi Elmacık Köyünde H.Ç. isimli şahsın dolandırılması olayı ile ilgili yapılan araştırmada;

Olay günü saat:15.30 sıralarında mağdur H.Ç’yi telefon ile arayan ve kendisini jandarma personeli olarak tanıtan dolandırıcının “kimliğin teröristlerin eline geçmiş, varlıklarını güvene almak için geçici olarak emanete alacağız” diyerek kandırdıkları ve sonrasında evinin kapısına gelerek H.Ç.’nin 6.500 TL, 3.200 EURO, 3 adet burma bilezik ve 2 adet çeyrek altınını almak suretiyle dolandırdıkları tespit edilmiştir.

 

Olayla ilgili olarak Burdur İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde JASAT unsurları ve Kemer İlçe Jandarma Komutanlığınca yapılan titiz çalışmalar sonucunda eve giren şahsın Y.A. isimli şahıs olduğu tespit edilmesi üzerine 18.03.2021 günü Y.A. isimli şahıs Antalya ilinde yakalanarak Kemer İlçe Jandarma Komutanlığına getirilmiştir.

Yakalanan şahıs yapılan adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.