VALİ ARSLANTAŞ‘TAN MUHTARLAR DERNEĞİNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Gündem 08.04.2021 - 09:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VALİ ARSLANTAŞ‘TAN MUHTARLAR DERNEĞİNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Burdur Valisi Ali Arslantaş, Burdur Muhtarlar Derneğine ziyarette bulundu...
Burdur Valisi Ali Arslantaş, Burdur Muhtarlar Derneğine ziyarette bulundu.     Dernek Başkanı Mustafa Aktaş’la bir süre dernek binasında görüşen Vali Arslantaş, muhtarlarımızın pandemi sürecine yaptıkları katkılar dolayısıyla teşekkür etti. Görev yaptıkları mahalle ve köylerinde alınan tedbirlerin uygulanması noktasında Muhtarlarımızın ortaya koydukları özveri ve gayretlerini yakından gördüklerini belirten Vali Arslantaş, halkımızın sağlığı için seferber olan başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere sahada görev alan bütün kurumlarımıza ve ekiplere uyumlu bir şekilde destek olan bütün Muhtarlarımıza şükranlarını ifade ettiğini vurguladı.   Başkan Aktaş’ta nazik ziyareti dolayısıyla Vali Arslantaş’a teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Bu ziyaretin ardından Göller Yöresi Yörükler-Türkmenler Kültür Araştırma ve Yaşatma Derneğine ziyarette bulunan Vali Arslantaş, dernek Başkanı İbrahim Sakızcı ile bir süre görüşerek sohbet etti.  
Burdur Valisi Ali Arslantaş, Burdur Muhtarlar Derneğine ziyarette bulundu...

Burdur Valisi Ali Arslantaş, Burdur Muhtarlar Derneğine ziyarette bulundu.
 

 

Dernek Başkanı Mustafa Aktaş’la bir süre dernek binasında görüşen Vali Arslantaş, muhtarlarımızın pandemi sürecine yaptıkları katkılar dolayısıyla teşekkür etti.

Görev yaptıkları mahalle ve köylerinde alınan tedbirlerin uygulanması noktasında Muhtarlarımızın ortaya koydukları özveri ve gayretlerini yakından gördüklerini belirten Vali Arslantaş, halkımızın sağlığı için seferber olan başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere sahada görev alan bütün kurumlarımıza ve ekiplere uyumlu bir şekilde destek olan bütün Muhtarlarımıza şükranlarını ifade ettiğini vurguladı.
 

Başkan Aktaş’ta nazik ziyareti dolayısıyla Vali Arslantaş’a teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Bu ziyaretin ardından Göller Yöresi Yörükler-Türkmenler Kültür Araştırma ve Yaşatma Derneğine ziyarette bulunan Vali Arslantaş, dernek Başkanı İbrahim Sakızcı ile bir süre görüşerek sohbet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.