VALİ ARSLANTAŞ SALDA GÖLÜ ÇEVRESİNDE İNCELEMEDE BULUNDU

Gündem 18.05.2021 - 08:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VALİ ARSLANTAŞ SALDA GÖLÜ ÇEVRESİNDE İNCELEMEDE BULUNDU

VALİ ARSLANTAŞ SALDA GÖLÜ ÇEVRESİNDE İNCELEMEDE BULUNDU
Burdur Valisi Ali Arslantaş, başta İlimiz olmak üzere Ülkemizin ve Dünya’da bulunan en önemli doğal güzelliklerinden biri olan Salda Gölü çevresinde incelemede bulundu.   Halk Plajı, Tabiat Parkı, Beyaz Adalar ve Orman Evi çevresinde incelemelerde bulunan Vali Arslantaş, yaklaşan sezon öncesi yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Özellikle Son yıllarda artan turizm hareketliliği dolayısıyla ziyaretçi sayısının yıldan yıla artmaya devam ettiği Salda Gölü ve çevresinin, koruma kullanım dengesi içerisinde gelecek kuşaklara en iyi şekilde miras bırakmak için, Valiliğimiz ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından koordinasyon içerisinde yürütülen çalışmalar devam ediyor. Bugün gerçekleştirdiği ziyarette, yapılan çalışmaları yakından gören Vali Arslantaş, tamamı ahşap sökülebilir yapılardan oluşan, bölge insanı ve ziyaretçilerin günübirlik ihtiyaçları için yapılan alanları inceledi. Vali Arslantaş incelemeleri sonrasında yaptığı değerlendirmede; en üst seviyede çevre hassasiyeti gözetilerek, doğal yapıya uygun bir şekilde yapılan çalışmaların bölge halkına, Yeşilova İlçemiz ve İlimiz Turizmine hayırlı olmasını diledi.   Vali Arslantaş’ın inceleme ziyaretinde Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım, Yeşilova Kaymakamı İsmail Alsancak, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Murat Alacatlı, Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Mahmut Temel ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav yer aldı.   Vali Arslantaş Salda Gölü Çevresinde İncelemede Bulundu    
VALİ ARSLANTAŞ SALDA GÖLÜ ÇEVRESİNDE İNCELEMEDE BULUNDU

Burdur Valisi Ali Arslantaş, başta İlimiz olmak üzere Ülkemizin ve Dünya’da bulunan en önemli doğal güzelliklerinden biri olan Salda Gölü çevresinde incelemede bulundu.

 

Halk Plajı, Tabiat Parkı, Beyaz Adalar ve Orman Evi çevresinde incelemelerde bulunan Vali Arslantaş, yaklaşan sezon öncesi yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Özellikle Son yıllarda artan turizm hareketliliği dolayısıyla ziyaretçi sayısının yıldan yıla artmaya devam ettiği Salda Gölü ve çevresinin, koruma kullanım dengesi içerisinde gelecek kuşaklara en iyi şekilde miras bırakmak için, Valiliğimiz ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından koordinasyon içerisinde yürütülen çalışmalar devam ediyor. Bugün gerçekleştirdiği ziyarette, yapılan çalışmaları yakından gören Vali Arslantaş, tamamı ahşap sökülebilir yapılardan oluşan, bölge insanı ve ziyaretçilerin günübirlik ihtiyaçları için yapılan alanları inceledi. Vali Arslantaş incelemeleri sonrasında yaptığı değerlendirmede; en üst seviyede çevre hassasiyeti gözetilerek, doğal yapıya uygun bir şekilde yapılan çalışmaların bölge halkına, Yeşilova İlçemiz ve İlimiz Turizmine hayırlı olmasını diledi.

 

Vali Arslantaş’ın inceleme ziyaretinde Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım, Yeşilova Kaymakamı İsmail Alsancak, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Murat Alacatlı, Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Mahmut Temel ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav yer aldı.

 

Vali Arslantaş Salda Gölü Çevresinde İncelemede Bulundu

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.