VALİ ARSLANTAŞ ALINAN TEDBİR VE DENETİMLERİ SAHADA İNCELEDİ

Gündem 01.01.2021 - 11:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VALİ ARSLANTAŞ ALINAN TEDBİR VE DENETİMLERİ SAHADA İNCELEDİ

Burdur Valisi Ali Arslantaş Bucak'ta Covid-19 Tedbirleri ile Trafik Denetimlerini Yerinde İnceledi...
Burdur Valisi Ali Arslantaş beraberinde Ak Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal Bucak Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Sarı ile birlikte Bucak Jandarma Komutanlığını, Bucak Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek kolluk kuvvetlerinin yeni yılını kutladı.   Vali Ali Arslantaş İlk Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen İlker Kar’dan bilgi aldı. Daha sonra Emniyet Müdürlüğü ziyaret eden Vali Arslantaş İlçe Emniyet Müdürü Erdal Karakaya’dan sokağa kısıtlama ve yılbaşı çalışmaları hakkında bilgi aldı. Bucak ziyaretini gerçekleştiren Burdur Valisi Ali Arslantaş gazetecilere yaptığı açıklamada, “Burdurlu vatandaşlarımızın yeni yılını tebrik ediyorum. Vatandaşlarımız evlerinde, sokağa çıkma kısıtlamasının ilk günündeyiz. Vatandaşlarımız sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı evlerinde, onların can ve mal güvenliğini sağlam üzere kolluk kuvvetlerimiz sokaktalar. Güvenlik güçlerimizin özellikle bugün alkol denetimleri konusunda çok yoğun görevleri var. Alkol kullanırken sosyalleşme vasıtası olarak kullanılırken mesafenin unutulduğu ortamlar doğmaktadır. Pandemi sürecini vatandaşlarımızın duyarlılığı ile hep birlikte atlatacağız ve kısa sürede çeşitli sosyal ilişkilerin kısıtlanmasından kurtulacağız diye ümit ediyorum. Bütün vatandaşlarımızın yeni yılda mutluluk, sağlık ve esenlik getirmesini temenni ediyorum” dedi.            
Burdur Valisi Ali Arslantaş Bucak'ta Covid-19 Tedbirleri ile Trafik Denetimlerini Yerinde İnceledi...

Burdur Valisi Ali Arslantaş beraberinde Ak Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal Bucak Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Sarı ile birlikte Bucak Jandarma Komutanlığını, Bucak Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek kolluk kuvvetlerinin yeni yılını kutladı.

 

Vali Ali Arslantaş İlk Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen İlker Kar’dan bilgi aldı.

Daha sonra Emniyet Müdürlüğü ziyaret eden Vali Arslantaş İlçe Emniyet Müdürü Erdal Karakaya’dan sokağa kısıtlama ve yılbaşı çalışmaları hakkında bilgi aldı. Bucak ziyaretini gerçekleştiren Burdur Valisi Ali Arslantaş gazetecilere yaptığı açıklamada, “Burdurlu vatandaşlarımızın yeni yılını tebrik ediyorum. Vatandaşlarımız evlerinde, sokağa çıkma kısıtlamasının ilk günündeyiz. Vatandaşlarımız sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı evlerinde, onların can ve mal güvenliğini sağlam üzere kolluk kuvvetlerimiz sokaktalar. Güvenlik güçlerimizin özellikle bugün alkol denetimleri konusunda çok yoğun görevleri var. Alkol kullanırken sosyalleşme vasıtası olarak kullanılırken mesafenin unutulduğu ortamlar doğmaktadır. Pandemi sürecini vatandaşlarımızın duyarlılığı ile hep birlikte atlatacağız ve kısa sürede çeşitli sosyal ilişkilerin kısıtlanmasından kurtulacağız diye ümit ediyorum. Bütün vatandaşlarımızın yeni yılda mutluluk, sağlık ve esenlik getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.