VAKALAR DÜŞMEZSE BAYRAMDA TAM KAPANMA GELECEK

Gündem 16.04.2021 - 15:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VAKALAR DÜŞMEZSE BAYRAMDA TAM KAPANMA GELECEK

KRİTİK HAFTA! VAKALAR DÜŞMEZSE BAYRAMDA TAM KAPANMA GELECEK
Kabine toplantısında alınan kararlarla birlikte koronavirüsle mücadelede yeni döneme girilirken, uzmanlara göre iki haftalık 'kısmi kapanma' sonunda vakaların yüzde 50 düşmesi bekleniyor.   Aksi halde yeni kısıtlama kararları gelecek ve bayramda da tam kapanma uygulanacak.     YÜZDE 50 DÜŞMESİ BEKLENİYOR Alınan yeni kararların sonucu henüz tabloya yansımadı fakat iki hafta sonunda vakaların yüzde 50 oranında düşmesi bekleniyor. Sağlık Bakanlığınca açıklanan son verilere göre ülkemizde son 24 saatte 61 bin 400 kişinin testi pozitif çıktı, 297 kişi yaşamını yitirdi, hasta sayısı 2 bin 845 oldu. Uzmanlara göre en kritik haftaya girdiğimiz şu günlerde, vakalar önce pik yapacak, sonra da düşüşe geçecek ve bu önümüzdeki haftanın sonunda da yüzde 50 oranın gerilemiş olacak. Aksi halde ise bayramı da kapsayacak yeni önlemler gelecek. Bunlardan biri de bayramda uygulanacak tam kapanma.  
KRİTİK HAFTA! VAKALAR DÜŞMEZSE BAYRAMDA TAM KAPANMA GELECEK

Kabine toplantısında alınan kararlarla birlikte koronavirüsle mücadelede yeni döneme girilirken, uzmanlara göre iki haftalık 'kısmi kapanma' sonunda vakaların yüzde 50 düşmesi bekleniyor.

 

Aksi halde yeni kısıtlama kararları gelecek ve bayramda da tam kapanma uygulanacak.

 

 

YÜZDE 50 DÜŞMESİ BEKLENİYOR

Alınan yeni kararların sonucu henüz tabloya yansımadı fakat iki hafta sonunda vakaların yüzde 50 oranında düşmesi bekleniyor. Sağlık Bakanlığınca açıklanan son verilere göre ülkemizde son 24 saatte 61 bin 400 kişinin testi pozitif çıktı, 297 kişi yaşamını yitirdi, hasta sayısı 2 bin 845 oldu. Uzmanlara göre en kritik haftaya girdiğimiz şu günlerde, vakalar önce pik yapacak, sonra da düşüşe geçecek ve bu önümüzdeki haftanın sonunda da yüzde 50 oranın gerilemiş olacak. Aksi halde ise bayramı da kapsayacak yeni önlemler gelecek. Bunlardan biri de bayramda uygulanacak tam kapanma.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.