Uzman personel eğitim verdi

Eğitim 20.12.2019 - 10:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Uzman personel eğitim verdi

        İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından, önleyici kolluk hizmetleri çerçevesinde trafik bilincinin oluşmasına yönelik anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için "Çocuklar İçin Trafik” konulu eğitim programı düzenlendi.         "Karayolu Trafik Güvenliği Stratejisi ve Eylem Planı" dahilinde düzenlenen 4-17 yaş aralığındaki öğrencilere yönelik Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında gerçekleşen eğitimler, İl jandarma Komutanlığında görev yapan uzman personel tarafından verildi.          Düzenlenen eğitim programı ile İlimiz genelinde toplam 77 okulda öğrenim gören 7 bin 119 öğrenciye yönelik trafik akışına uyum sağlamaları, trafik bilincinin oluşması ve trafik kazalarına maruz kalmamaları için farkındalık oluşturulmaya çalışıldı.

 

      İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından, önleyici kolluk hizmetleri çerçevesinde trafik bilincinin oluşmasına yönelik anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için "Çocuklar İçin Trafik” konulu eğitim programı düzenlendi.

 

      "Karayolu Trafik Güvenliği Stratejisi ve Eylem Planı" dahilinde düzenlenen 4-17 yaş aralığındaki öğrencilere yönelik Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında gerçekleşen eğitimler, İl jandarma Komutanlığında görev yapan uzman personel tarafından verildi.

 

       Düzenlenen eğitim programı ile İlimiz genelinde toplam 77 okulda öğrenim gören 7 bin 119 öğrenciye yönelik trafik akışına uyum sağlamaları, trafik bilincinin oluşması ve trafik kazalarına maruz kalmamaları için farkındalık oluşturulmaya çalışıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.