UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK, YAKALANAN 2 ŞAHIS TUTUKLANDI

Asayiş 30.03.2021 - 09:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK, YAKALANAN 2 ŞAHIS TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK, YAKALANAN 2 ŞAHIS TUTUKLANDI
Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde uyuşturucu satan, kullanan ve ekimini yapan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.   Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ile Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından koordineli olarak yürütülen çalışmada, (H.A.), (U.Ş) ve (A.S.) isimli şahısların elinde bulunan uyuşturucu maddeyi Burdur iline getirip satacağı bilgisi alınmıştır.   Elde edilen bilgiler doğrultusunda 26 Mart 2021 günü saat:17.00 sıralarında yapılan fiziki takip sonucu (H.A.), (U.Ş) ve (A.S.) isimli şahısların bulunduğu araç Burdur ili, Merkez İlçesi, Çendik Köyü sınırlarında Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince durdurulmuştur. Adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda durdurulan araçta, şahısların üzerinde ve olay bölgesinde, uyuşturucu madde arama köpek unsuru ile yapılan detaylı arama sonucunda söz konusu şahıslar tarafından araziye atıldığı tespit edilen (4) poşet halinde (40) Gr. Metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirilmiştir.   Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcısının kararıyla gözaltına alınarak, 27.03.2021 tarihinde mahkemeye sevk edilen (3) şüpheliden, (U.Ş.), ve (A.S.) isimli şüpheliler tutuklanarak Burdur Cezaevine teslim edilmiş, (H.A.) isimli şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.
UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK, YAKALANAN 2 ŞAHIS TUTUKLANDI

Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde uyuşturucu satan, kullanan ve ekimini yapan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.

 

Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ile Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından koordineli olarak yürütülen çalışmada, (H.A.), (U.Ş) ve (A.S.) isimli şahısların elinde bulunan uyuşturucu maddeyi Burdur iline getirip satacağı bilgisi alınmıştır.

 

Elde edilen bilgiler doğrultusunda 26 Mart 2021 günü saat:17.00 sıralarında yapılan fiziki takip sonucu (H.A.), (U.Ş) ve (A.S.) isimli şahısların bulunduğu araç Burdur ili, Merkez İlçesi, Çendik Köyü sınırlarında Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince durdurulmuştur. Adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda durdurulan araçta, şahısların üzerinde ve olay bölgesinde, uyuşturucu madde arama köpek unsuru ile yapılan detaylı arama sonucunda söz konusu şahıslar tarafından araziye atıldığı tespit edilen (4) poşet halinde (40) Gr. Metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirilmiştir.

 

Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcısının kararıyla gözaltına alınarak, 27.03.2021 tarihinde mahkemeye sevk edilen (3) şüpheliden, (U.Ş.), ve (A.S.) isimli şüpheliler tutuklanarak Burdur Cezaevine teslim edilmiş, (H.A.) isimli şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.