Türkiye tabiatında olmayan Rakuna sahip çıkıldı

Dünya 03.07.2018 - 10:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Türkiye tabiatında olmayan Rakuna sahip çıkıldı

Antalya’da serbest gezen rakun Isparta DKMP Yetkililerince yakalanıp, sahip çıkıldı.
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü VI. Bölge Müdürlüğüne bağlı Antalya Şube Müdürlüğü görev sahasında bulunan Muratpaşa İlçesi 100. Yıl bulvarı üzerindeki esnaflar tarafından serbest halde gezen bir rakun ihbarında bulunulmuştu.   Isparta DKMP Koruma Ekibi de olay yerine giderek ihbara konu olan rakunu yakalayıp gerekli sağlık kontrollerini yaptıktan sonra sağlık durumunun iyi olduğunu tespit etti. Tespitten sonra “Ülkemiz tabiatına ait olmayan ve yabanıl halde bulunmayan rakun protokolümüz gereği Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir.” açıklaması yapılarak rakuna sahip çıkıldı.
Antalya’da serbest gezen rakun Isparta DKMP Yetkililerince yakalanıp, sahip çıkıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü VI. Bölge Müdürlüğüne bağlı Antalya Şube Müdürlüğü görev sahasında bulunan Muratpaşa İlçesi 100. Yıl bulvarı üzerindeki esnaflar tarafından serbest halde gezen bir rakun ihbarında bulunulmuştu.

 

Isparta DKMP Koruma Ekibi de olay yerine giderek ihbara konu olan rakunu yakalayıp gerekli sağlık kontrollerini yaptıktan sonra sağlık durumunun iyi olduğunu tespit etti. Tespitten sonra “Ülkemiz tabiatına ait olmayan ve yabanıl halde bulunmayan rakun protokolümüz gereği Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir.” açıklaması yapılarak rakuna sahip çıkıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.