TÜRKİYE GENELİNDE EBA KULLANIMINDA BURDUR 3.SIRADA

Eğitim 12.05.2020 - 12:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TÜRKİYE GENELİNDE EBA KULLANIMINDA BURDUR 3.SIRADA

TÜRKİYE GENELİNDE EBA KULLANIMINDA BURDUR 3.SIRADA
Koronavirüs salgını nedeniyle eğitimlerine evinde devam eden öğrenciler Millî Eğitim Bakanlığının Eğitim Bilişim Ağı’nı (EBA) aktif olarak kullanarak derslerini takip ediyor. Burdur 11 Mayıs itibari ile EBA kullanım oranında Türkiye Genelinde  3. Sırada yer aldı. Koronavirüs salgını nedeniyle okullara ara verilmesinin ardından EBA ile uzaktan devam eden eğitim süreci Burdur’da da devam ediyor. Bu konuda EBA kullanımıyla ilgili açıklamada  bulunan Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ,  “Türkiye geneli EBA’yı aktif kullanma oranına göre İlimizin 11 Mayıs tarihi itibariyle 3. sırada olduğunu duyurarak Eğitim şehri Burdur’umuza yakışan bu tablonun oluşmasında emeği geçen başta Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizi tebrik ediyorum ”dedi Burdur’da EBA üzerinden devam eden uzaktan eğitimde öğretmenlerde 15 Nisan aktiflik oranı yüzde 92,2 ve öğrencilerde aktiflik oranının yüzde 67,7, uzaktan eğitimde öğretmenlerde 1 Mayıs aktiflik oranı yüzde 97.3 ve öğrencilerde aktiflik oranının yüzde 71.7, uzaktan eğitimde öğretmenlerde 1 Mayıs aktiflik oranı yüzde 97.3 ve öğrencilerde aktiflik oranının yüzde 71.7 olduğunu  duyurarak bu süreçte çalışmalar kapsamında okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerine hızlı bir şekilde ulaşmış, bilgilendirmeler yapmış ve kullanım oranlarını sürekli takip ederek bu  istatistik  tablosu neticesinde istikrarlı çıkış sağlanmış şeklinde konuştu. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizce aktif şekilde kullanımını çok önemsiyor ve bu süreçte öğrencilerimizle yakından ilgi kurmaya çalışıyoruz. Yaklaşık iki aylık sürede kalıcı ve etkili bir şekilde kullanım oranlarımızı arttırdık. Uzaktan eğitimde yakından ilgiyi kendisine ilke edinmiş değerli öğretmenlerimize, süreci takip eden okul idarecilerimize ve öğretmenlerinin yönlendirmelerini yerine getirerek bu süreçte etkin bir katılım gösteren sevgili öğrencilerimize teşekkür eder; başarılar dileriz. Dedi  
TÜRKİYE GENELİNDE EBA KULLANIMINDA BURDUR 3.SIRADA

Koronavirüs salgını nedeniyle eğitimlerine evinde devam eden öğrenciler Millî Eğitim Bakanlığının Eğitim Bilişim Ağı’nı (EBA) aktif olarak kullanarak derslerini takip ediyor.

Burdur 11 Mayıs itibari ile EBA kullanım oranında Türkiye Genelinde  3. Sırada yer aldı.

Koronavirüs salgını nedeniyle okullara ara verilmesinin ardından EBA ile uzaktan devam eden eğitim süreci Burdur’da da devam ediyor. Bu konuda EBA kullanımıyla ilgili açıklamada  bulunan Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ,  “Türkiye geneli EBA’yı aktif kullanma oranına göre İlimizin 11 Mayıs tarihi itibariyle 3. sırada olduğunu duyurarak Eğitim şehri Burdur’umuza yakışan bu tablonun oluşmasında emeği geçen başta Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizi tebrik ediyorum ”dedi

Burdur’da EBA üzerinden devam eden uzaktan eğitimde öğretmenlerde 15 Nisan aktiflik oranı yüzde 92,2 ve öğrencilerde aktiflik oranının yüzde 67,7, uzaktan eğitimde öğretmenlerde 1 Mayıs aktiflik oranı yüzde 97.3 ve öğrencilerde aktiflik oranının yüzde 71.7, uzaktan eğitimde öğretmenlerde 1 Mayıs aktiflik oranı yüzde 97.3 ve öğrencilerde aktiflik oranının yüzde 71.7 olduğunu  duyurarak bu süreçte çalışmalar kapsamında okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerine hızlı bir şekilde ulaşmış, bilgilendirmeler yapmış ve kullanım oranlarını sürekli takip ederek bu  istatistik  tablosu neticesinde istikrarlı çıkış sağlanmış şeklinde konuştu.

Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizce aktif şekilde kullanımını çok önemsiyor ve bu süreçte öğrencilerimizle yakından ilgi kurmaya çalışıyoruz. Yaklaşık iki aylık sürede kalıcı ve etkili bir şekilde kullanım oranlarımızı arttırdık.


Uzaktan eğitimde yakından ilgiyi kendisine ilke edinmiş değerli öğretmenlerimize, süreci takip eden okul idarecilerimize ve öğretmenlerinin yönlendirmelerini yerine getirerek bu süreçte etkin bir katılım gösteren sevgili öğrencilerimize teşekkür eder; başarılar dileriz. Dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.