TÜRKİYE'DE RİSK GRUBUNU DÜŞÜREN TEK İL BURDUR

Gündem 30.03.2021 - 10:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TÜRKİYE'DE RİSK GRUBUNU DÜŞÜREN TEK İL BURDUR

TÜRKİYE'DE RİSK GRUBUNU DÜŞÜREN TEK İL BURDUR
Türkiye'de risk grubunu düşüren tek il Burdur oldu. Kırmızı kategoride yer alan Burdur, son paylaşılan risk haritasında turuncu renge bürünerek, risk grubunu düşürdü.     Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illerin risk durumunu gösteren son koronavirüs haritasını paylaştı. Paylaşılan Haritaya göre sadece bir il risk grubunu düşürdü. İllerin Covid-19 değerlendirme kriterlerine göre gruplandırıldığı risk haritasında 58 il çok yüksek riskli (kırmızı), 12 il yüksek riskli (turuncu), 10 il orta riskli (sarı), 1 il ise düşük riskli (mavi) kategoride yer alırken, Tüm Türkiye'nin tamamı neredeyse kırmızı kategoriye geçti ve sadece bir il risk grubunu düşürdü.   RİSK GRUBUNU DÜŞÜREN TEK İL Önceki paylaşılan haritada kırmızı kategoride bulunan Burdur, güncellenen haritada turuncu kategoriye geçti. Burdur, tüm iller içerisinde risk grubunu düşürebilen tek il oldu.  
TÜRKİYE'DE RİSK GRUBUNU DÜŞÜREN TEK İL BURDUR

Türkiye'de risk grubunu düşüren tek il Burdur oldu. Kırmızı kategoride yer alan Burdur, son paylaşılan risk haritasında turuncu renge bürünerek, risk grubunu düşürdü.

 

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illerin risk durumunu gösteren son koronavirüs haritasını paylaştı. Paylaşılan Haritaya göre sadece bir il risk grubunu düşürdü.

İllerin Covid-19 değerlendirme kriterlerine göre gruplandırıldığı risk haritasında 58 il çok yüksek riskli (kırmızı), 12 il yüksek riskli (turuncu), 10 il orta riskli (sarı), 1 il ise düşük riskli (mavi) kategoride yer alırken, Tüm Türkiye'nin tamamı neredeyse kırmızı kategoriye geçti ve sadece bir il risk grubunu düşürdü.

 

RİSK GRUBUNU DÜŞÜREN TEK İL

Önceki paylaşılan haritada kırmızı kategoride bulunan Burdur, güncellenen haritada turuncu kategoriye geçti.

Burdur, tüm iller içerisinde risk grubunu düşürebilen tek il oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.