TOBB Nefes Kredisi başvuruları başladı.

Ekonomi 27.04.2020 - 19:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TOBB Nefes Kredisi başvuruları başladı.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik; “TOBB Nefes Kredisi başvuruları başladı“
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, TOBB Nefes Kredisi başvurularının başladığını vurguladı. Koronavirüs (KOVİD-19) pandemi sürecinde Ticaret Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) nezdinde ekonomik tedbirlerin hayata geçirildiğini belirten Başkan Yusuf Keyik: “Koronavirüs (COVİD-19) neticesinde oluşan pandeminin ekonomik etkilerini sınırlandırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Yerelde çözebildiğimiz talepleri yerelde, çözemediklerimizi raporlar halinde TOBB’a ve ilgili Bakanlıklara iletiyoruz. Bizler Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak Koronavirüs salgının ekonomik etkilerini azaltmak için alınan kararlar ve uygulanan tedbirleri üyelerimize iletmeye ve üyelerimizin taleplerinin takipçisi olmayı sürdürüyoruz” dedi.  Başkan Yusuf Keyik, TOBB Nefes Kredisi hakkında: “Üyelerimizin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere geçtiğimiz dönemlerde başarıyla gerçekleştirilen “TOBB Nefes Kredisi” Denizbank ve Kredi Garanti Fonu (KGF) ile imzalanan protokol kapsamında yeniden başladı. Cirosu 25 milyon liranın altında olan küçük işletmelerimiz için başlatılan ve işletmelerin 2020 yılında hiçbir anapara ve faiz ödemeyeceği Nefes Kredisi başvuruları Denizbank’a yapılabilecek. Yönetim Kurulumuzca aldığımız kararla her bir üyemiz üst limiti 50 bin lira olan kredi kullanabilecek. Başvurular, Odamızdan alınan Üyelik Belgesiyle veya TOBB- Odamızın sistemlerinden e-belge ile yapılabilecek” şeklinde konuştu.   Başkan Yusuf Keyik, Koronavirüs (KOVİD-19) pandemi sürecinde ekonomik tedbirlerin hayata geçirilmesi konusunda da “Bugüne kadar üyelerimizin ihtiyaçlarını karşılayan, ekonomik tedbirlere ve kararlara katkı koyarak, uygulayan başta TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik; “TOBB Nefes Kredisi başvuruları başladı“

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, TOBB Nefes Kredisi başvurularının başladığını vurguladı.

Koronavirüs (KOVİD-19) pandemi sürecinde Ticaret Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) nezdinde ekonomik tedbirlerin hayata geçirildiğini belirten Başkan Yusuf Keyik: “Koronavirüs (COVİD-19) neticesinde oluşan pandeminin ekonomik etkilerini sınırlandırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Yerelde çözebildiğimiz talepleri yerelde, çözemediklerimizi raporlar halinde TOBB’a ve ilgili Bakanlıklara iletiyoruz. Bizler Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak Koronavirüs salgının ekonomik etkilerini azaltmak için alınan kararlar ve uygulanan tedbirleri üyelerimize iletmeye ve üyelerimizin taleplerinin takipçisi olmayı sürdürüyoruz” dedi. 

Başkan Yusuf Keyik, TOBB Nefes Kredisi hakkında: “Üyelerimizin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere geçtiğimiz dönemlerde başarıyla gerçekleştirilen “TOBB Nefes Kredisi” Denizbank ve Kredi Garanti Fonu (KGF) ile imzalanan protokol kapsamında yeniden başladı. Cirosu 25 milyon liranın altında olan küçük işletmelerimiz için başlatılan ve işletmelerin 2020 yılında hiçbir anapara ve faiz ödemeyeceği Nefes Kredisi başvuruları Denizbank’a yapılabilecek. Yönetim Kurulumuzca aldığımız kararla her bir üyemiz üst limiti 50 bin lira olan kredi kullanabilecek. Başvurular, Odamızdan alınan Üyelik Belgesiyle veya TOBB- Odamızın sistemlerinden e-belge ile yapılabilecek” şeklinde konuştu. 

 Başkan Yusuf Keyik, Koronavirüs (KOVİD-19) pandemi sürecinde ekonomik tedbirlerin hayata geçirilmesi konusunda da “Bugüne kadar üyelerimizin ihtiyaçlarını karşılayan, ekonomik tedbirlere ve kararlara katkı koyarak, uygulayan başta TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.