TFF AKDENİZ BÖLGE MÜDÜRÜNDEN REKTÖR KORKMAZ’A ZİYARET

Gündem 19.01.2021 - 10:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TFF AKDENİZ BÖLGE MÜDÜRÜNDEN REKTÖR KORKMAZ’A ZİYARET

Rektör Korkmaz, “Spor ve sporcunun her zaman yanındayız”
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Akdeniz Bölge Müdürü Ahmet Kökaslan ve beraberindeki heyet Rektör Prof. Dr. Âdem Korkmaz’ı makamında ziyaret etti.   Bölgesel Amatör Liglere başlamadan önce Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Spor tesislerini incelemek ve son gelişmeler hakkında bilgi almak için ziyarette bulunan heyette, TFF Akdeniz Bölge Müdürü Ahmet Kökaslan, Erzurum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı ve TFF Amatör Kurul Üyesi Selahattin Çodur, Antalya Spor Alt Yapı Koordinatörü Mehmet Uğurlu, Burdur ASKF Başkanı Nuri Yıldırım, Burdur ASKF Genel Sekreteri Ömer Demir ve Burdur Futbol İl Temsilcisi Murat Türker yer aldı.   Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç’ın da hazır bulunduğu ziyarette TFF Akdeniz Bölge Müdürü Ahmet Kökaslan “Bölge olarak spora ve futbola değer veren ve bölgeye üst düzey tesisler kazandıran böyle bir rektöre sahip olmaktan onur duyuyoruz. Eminiz ki sadece Burdur’a değil, bölgeye hizmet edecek olan bu tesisle birlikte Türk sporuna kazandırılacak gençlerimiz olacaktır. Burdur’da böyle bir tesis olması hem Burdur için hem de bölge için büyük bir değerdir.” dedi.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Korkmaz, “Spor ve sporcunun her zaman yanındayız. Hatta bunu bir adım öteye taşıyarak mevcut potansiyelimizi harekete geçirmek adına Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKA), Süleyman Demirel Üniversitesi’nin (SDÜ) ve üniversitemizin de içinde bulunduğu ayrıca Antalya’nın da katkı sağlayacağı güçlü bir Spor Turizmi Çalıştayı düzenleyeceğiz. Üniversite olarak spora ve sporcuya verdiğimiz değeri her zaman dile getiriyor ve yaptıklarımızla ve yapacaklarımızla bunu kanıtlıyoruz.” ifadelerini kullandı. Ziyarette TFF Akdeniz Bölge Müdürü Ahmet Kökaslan Rektör Prof. Dr. Âdem Korkmaz’a adının yazılı olduğu 15 numaralı Türk Milli Takım Forması hediye etti. Rektör Korkmaz da katılımcılara MAKÜ Top Dikim Atölyesinde üretilen toplardan ve MAKÜ Spor atkılarından hediye etti.  
Rektör Korkmaz, “Spor ve sporcunun her zaman yanındayız”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Akdeniz Bölge Müdürü Ahmet Kökaslan ve beraberindeki heyet Rektör Prof. Dr. Âdem Korkmaz’ı makamında ziyaret etti.

 

Bölgesel Amatör Liglere başlamadan önce Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Spor tesislerini incelemek ve son gelişmeler hakkında bilgi almak için ziyarette bulunan heyette, TFF Akdeniz Bölge Müdürü Ahmet Kökaslan, Erzurum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı ve TFF Amatör Kurul Üyesi Selahattin Çodur, Antalya Spor Alt Yapı Koordinatörü Mehmet Uğurlu, Burdur ASKF Başkanı Nuri Yıldırım, Burdur ASKF Genel Sekreteri Ömer Demir ve Burdur Futbol İl Temsilcisi Murat Türker yer aldı.

 

Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç’ın da hazır bulunduğu ziyarette TFF Akdeniz Bölge Müdürü Ahmet Kökaslan “Bölge olarak spora ve futbola değer veren ve bölgeye üst düzey tesisler kazandıran böyle bir rektöre sahip olmaktan onur duyuyoruz. Eminiz ki sadece Burdur’a değil, bölgeye hizmet edecek olan bu tesisle birlikte Türk sporuna kazandırılacak gençlerimiz olacaktır. Burdur’da böyle bir tesis olması hem Burdur için hem de bölge için büyük bir değerdir.” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Korkmaz, “Spor ve sporcunun her zaman yanındayız. Hatta bunu bir adım öteye taşıyarak mevcut potansiyelimizi harekete geçirmek adına Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKA), Süleyman Demirel Üniversitesi’nin (SDÜ) ve üniversitemizin de içinde bulunduğu ayrıca Antalya’nın da katkı sağlayacağı güçlü bir Spor Turizmi Çalıştayı düzenleyeceğiz. Üniversite olarak spora ve sporcuya verdiğimiz değeri her zaman dile getiriyor ve yaptıklarımızla ve yapacaklarımızla bunu kanıtlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ziyarette TFF Akdeniz Bölge Müdürü Ahmet Kökaslan Rektör Prof. Dr. Âdem Korkmaz’a adının yazılı olduğu 15 numaralı Türk Milli Takım Forması hediye etti. Rektör Korkmaz da katılımcılara MAKÜ Top Dikim Atölyesinde üretilen toplardan ve MAKÜ Spor atkılarından hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.