TERÖRİSTLER SURİYE SINIRINDA ASKERİ ARACA SALDIRDI 2 ASKER ŞEHİT OLDU

Asayiş 25.07.2021 - 10:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TERÖRİSTLER SURİYE SINIRINDA ASKERİ ARACA SALDIRDI 2 ASKER ŞEHİT OLDU

Teröristlerin alçak saldırısı sonucu 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı…
Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada saldırı sonrası bölgedeki terör hedeflerinin ateş altına alındığı belirtildi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:   2 ASKER ŞEHİT OLDU, 2 ASKER YARALANDI "Fırat Kalkanı bölgesindeki bir kirpi aracımıza teröristler tarafından yapılan saldırıda 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 2 arkadaşımız da yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.   TERÖR HEDEFLERİ ATEŞ ALTINA ALINDI Kirpi aracımıza yönelik gerçekleşen saldırı sonrası bölgedeki terör hedefleri belirlenerek derhal ateş altına alınmış ve etkili şekilde vurulmuştur. Terör mevzilerine yönelik cezalandırma atışlarımız sürmektedir. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız!"
Teröristlerin alçak saldırısı sonucu 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı…

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada saldırı sonrası bölgedeki terör hedeflerinin ateş altına alındığı belirtildi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:


 

2 ASKER ŞEHİT OLDU, 2 ASKER YARALANDI

"Fırat Kalkanı bölgesindeki bir kirpi aracımıza teröristler tarafından yapılan saldırıda 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 2 arkadaşımız da yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.


 

TERÖR HEDEFLERİ ATEŞ ALTINA ALINDI

Kirpi aracımıza yönelik gerçekleşen saldırı sonrası bölgedeki terör hedefleri belirlenerek derhal ateş altına alınmış ve etkili şekilde vurulmuştur. Terör mevzilerine yönelik cezalandırma atışlarımız sürmektedir. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.