TERÖR ÖRGÜTÜ PKK İLE MÜCADELEDE YENİ OPERASYON BAŞLADI

Asayiş 20.01.2021 - 12:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK İLE MÜCADELEDE YENİ OPERASYON BAŞLADI

Terör Örgütü Pkk İle Mücadele İçin Yeni Start Verildi...
Terör örgütü PKK ile mücadelede yeni operasyona start verildi.    İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, yeni operasyonun adı, 'Eren-2 Lice' olarak duyuruldu. İçişleri 2021 yılındaki ilk operasyonuna Karadeniz'de şehit edilen Eren Bülbül'ün adını vermişti. İçişleri Bakanlığı, terörle mücadelede operasyonlarını hız kesmeden sürdürüyor. 2021 yılının başlaması ile birlikte 'Eren Operasyonları' başlamıştı. İçişleri Bakanlığı, yeni operasyonu yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu. Buna göre; yeni operasyona 'Eren-2 Lice' adı verildi.   "EREN-2 LİCE" Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekât (JÖH), Polis Özel Hareket (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan (2.024) personel (116) operasyonel tim görev alıyor.
Terör Örgütü Pkk İle Mücadele İçin Yeni Start Verildi...

Terör örgütü PKK ile mücadelede yeni operasyona start verildi. 

 

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, yeni operasyonun adı, 'Eren-2 Lice' olarak duyuruldu. İçişleri 2021 yılındaki ilk operasyonuna Karadeniz'de şehit edilen Eren Bülbül'ün adını vermişti.

İçişleri Bakanlığı, terörle mücadelede operasyonlarını hız kesmeden sürdürüyor. 2021 yılının başlaması ile birlikte 'Eren Operasyonları' başlamıştı. İçişleri Bakanlığı, yeni operasyonu yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu. Buna göre; yeni operasyona 'Eren-2 Lice' adı verildi.

 

"EREN-2 LİCE"

Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekât (JÖH), Polis Özel Hareket (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan (2.024) personel (116) operasyonel tim görev alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.