TELEFONUNUZU ŞARJ ETMEYİ UNUTMAYIN!

Teknoloji 27.08.2016 - 15:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

TELEFONUNUZU ŞARJ ETMEYİ UNUTMAYIN!

BURDUR’DA PAZAR GÜNKÜ ELEKTRİK KESİNTİSİ NEDENİYLE TELEFONUNUZU ŞARJ ETMEYİ UNUTMAYIN!
AKEDAŞ Yetkililerince yapılan açıklama göre;  28 Ağustos Pazar günü, Burdur merkezde çok sayıda mahalle, sokak ve cadde ile merkez köylerinde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi. Pazar günü  09.00-17.00 saatleri arasında Burdur merkezde çok sayıda mahalle, sokak ve cadde ile merkez köylerinde elektrik kesintisi yapılacağı belirtildi. Akdeniz Elektrik A.Ş tarafından yapılan açıklamada: “28 Ağustos 2016 Pazar günü 09.00 ile 17.00 saatleri arasında EnerTest yüklenici firmasının Teknolojik yatırımlar kapsamında Scada çalışması eksikliklerinin tamamlanması için; Burdur Merkezde; Atatürk, Emek,  Fevzi Çakmak, Karasenir, Zafer, Sakarya,  Sinan, Üçdibek, Tepe, Necatibey Mahalleleri, Değirmenler Mahallesinde; Akdeniz Bulvarı, Sultan Deresi, Belediye Asfalt Şantiyesi,  Yeni Adliye Binası, Plaj Evleri,  Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Polis Lojmanları, Alyazma Piknik Alanı, Halk Plajı, Burç Mahallesi’nin Şehit Özpolat Caddesi, Talay Sokak, Atatürk Caddesinde; Şentürk, Hare, Toscalı Sokakları, Paşa Caddesinde; Hacıbektaş Sokak, Cumhuriyet Caddesinde; Nur Camii Sokak, Bahçelievler Mahallesi’nin Gazi Osman Paşa, Muratpaşa, Genç Osman, Şehit Kalmaz, Halide Edip, Paşa, Kışla, Serdaroğlu Caddeleri, İnbi Sina Caddesinde; Babil Sokak, Yunus Emre Caddesinde; Taşar, Mercan, Kemal Sunar Sokakları, Armağan İlci Mahallesi’nin; Nene Hatun, Serdaroğlu, Yaşardoğu Caddeleri, Cıvlaz Camii, Topçu, Defne, Köşk, Cıvlaz Sokakları, 1. Sokak, 2. Sokak, 3. Sokak, 4. Sokak, 5. Sokak, 6. Sokak, Yayla, Tanyer, Sokakları ve Merkeze bağlı; Çendik, Suludere, Kuruçay, Akyaka, Yassıgüme, Hacılar, Düğer, Karaçal, Yazıköy,  Yarıköy, Kumluca, Müslümler,  Karakent, İlyas, Yaylabeli, Kavacık, Örencik, Elden, Ulupınar, Başmakcı Köyleri ve Yeşilova İlçesine bağlı; Yarışlı Köyünde bulunan Güneş Enerji Santrali ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşterilerimiz etkilenecektir. Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.
BURDUR’DA PAZAR GÜNKÜ ELEKTRİK KESİNTİSİ NEDENİYLE TELEFONUNUZU ŞARJ ETMEYİ UNUTMAYIN!

AKEDAŞ Yetkililerince yapılan açıklama göre;  28 Ağustos Pazar günü, Burdur merkezde çok sayıda mahalle, sokak ve cadde ile merkez köylerinde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

Pazar günü  09.00-17.00 saatleri arasında Burdur merkezde çok sayıda mahalle, sokak ve cadde ile merkez köylerinde elektrik kesintisi yapılacağı belirtildi. Akdeniz Elektrik A.Ş tarafından yapılan açıklamada:

“28 Ağustos 2016 Pazar günü 09.00 ile 17.00 saatleri arasında EnerTest yüklenici firmasının Teknolojik yatırımlar kapsamında Scada çalışması eksikliklerinin tamamlanması için; Burdur Merkezde;

Atatürk,

Emek,

 Fevzi Çakmak,

Karasenir,

Zafer,

Sakarya,

 Sinan,

Üçdibek,

Tepe,

Necatibey Mahalleleri,

Değirmenler Mahallesinde;

Akdeniz Bulvarı,

Sultan Deresi,

Belediye Asfalt Şantiyesi,

 Yeni Adliye Binası,

Plaj Evleri,

 Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü,

Polis Lojmanları,

Alyazma Piknik Alanı,

Halk Plajı,

Burç Mahallesi’nin Şehit Özpolat Caddesi,

Talay Sokak,

Atatürk Caddesinde;

Şentürk, Hare, Toscalı Sokakları,

Paşa Caddesinde;

Hacıbektaş Sokak,

Cumhuriyet Caddesinde;

Nur Camii Sokak,

Bahçelievler Mahallesi’nin Gazi Osman Paşa, Muratpaşa, Genç Osman, Şehit Kalmaz, Halide Edip, Paşa, Kışla, Serdaroğlu Caddeleri, İnbi Sina Caddesinde; Babil Sokak, Yunus Emre Caddesinde; Taşar, Mercan, Kemal Sunar Sokakları,

Armağan İlci Mahallesi’nin; Nene Hatun, Serdaroğlu, Yaşardoğu Caddeleri, Cıvlaz Camii, Topçu, Defne, Köşk, Cıvlaz Sokakları, 1. Sokak, 2. Sokak, 3. Sokak, 4. Sokak, 5. Sokak, 6. Sokak, Yayla, Tanyer, Sokakları ve Merkeze bağlı;

Çendik,

Suludere,

Kuruçay,

Akyaka,

Yassıgüme,

Hacılar,

Düğer,

Karaçal,

Yazıköy,

 Yarıköy,

Kumluca,

Müslümler,

 Karakent,

İlyas,

Yaylabeli,

Kavacık,

Örencik,

Elden,

Ulupınar,

Başmakcı Köyleri ve

Yeşilova İlçesine bağlı; Yarışlı Köyünde bulunan Güneş Enerji Santrali ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşterilerimiz etkilenecektir. Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.