TEFENNİ'YE 23 NİSAN'DA TAM 6 PARK

Gündem 23.04.2021 - 09:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TEFENNİ'YE 23 NİSAN'DA TAM 6 PARK

TEFENNİ'YE 23 NİSAN'DA TAM 6 PARK
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Tefenni'nin 6 köyüne çocuk oyun parkı kuruldu.    Tefenni Kaymakamı Mustafa Caner Culukar, Tarım İlçe Müdürü Mehmet Çelik, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma İlçe Müdürü Tufan Kızılkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yasin Arslan, İl Genel Meclis Üyesi Ömer Okatan ve Halil Rıfat Peker ile birlikte Beyköy Gölet’inde 2021 yılı sulama sezonunu açıldı.  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Tefenni ilçesinin Beyköy, Hasanpaşa, Bayramlar, Yeşilköy köyleri ile Seydiler Konteynır kenti ve Karamusa Konteynır kentine 6 adet oyun parkı kuruldu. Ayrıca Bayramlar İlkokuluna Zekâ Oyunları atölyesi açıldı.    
TEFENNİ'YE 23 NİSAN'DA TAM 6 PARK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Tefenni'nin 6 köyüne çocuk oyun parkı kuruldu. 

 

Tefenni Kaymakamı Mustafa Caner Culukar, Tarım İlçe Müdürü Mehmet Çelik, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma İlçe Müdürü Tufan Kızılkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yasin Arslan, İl Genel Meclis Üyesi Ömer Okatan ve Halil Rıfat Peker ile birlikte Beyköy Gölet’inde 2021 yılı sulama sezonunu açıldı. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Tefenni ilçesinin Beyköy, Hasanpaşa, Bayramlar, Yeşilköy köyleri ile Seydiler Konteynır kenti ve Karamusa Konteynır kentine 6 adet oyun parkı kuruldu. Ayrıca Bayramlar İlkokuluna Zekâ Oyunları atölyesi açıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.