Tarım alanında çıkan yangın ekinlere zarar verdi

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 23.05.2021 - 19:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Tarım alanında çıkan yangın ekinlere zarar verdi

Tarım alanında çıkan yangın ekinlere zarar verdi
Serik ilçesinde tarım arazisinde çıkan yangın ekinlere zarar verdi. Eskiyörük Mahallesi'nde anız yakımı sırasında başlayan yangın rüzgarın etkisiyle yayıldı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik İtfaiye Birimi ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sonucu yangın büyümeden söndürüldü. Yangında yaklaşık 3 dönüm ekin zarar gördü. Eskiyörük Mahallesi Muhtarı Ramis Güzel, anızdan çıkan yangının kısa sürede yayıldığı ve 4 köylünün arpa ekinlerin zarar gördüğünü söyledi. Rüzgarlı havalarda anız yakılmaması konusunda uyarıda bulunan Güzel, "En ufak yakılacak bir ateş çok büyük felaketlere neden olabilir." dedi.
Tarım alanında çıkan yangın ekinlere zarar verdi

Serik ilçesinde tarım arazisinde çıkan yangın ekinlere zarar verdi.

Eskiyörük Mahallesi'nde anız yakımı sırasında başlayan yangın rüzgarın etkisiyle yayıldı.

Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik İtfaiye Birimi ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin müdahalesi sonucu yangın büyümeden söndürüldü.

Yangında yaklaşık 3 dönüm ekin zarar gördü.

Eskiyörük Mahallesi Muhtarı Ramis Güzel, anızdan çıkan yangının kısa sürede yayıldığı ve 4 köylünün arpa ekinlerin zarar gördüğünü söyledi.

Rüzgarlı havalarda anız yakılmaması konusunda uyarıda bulunan Güzel, "En ufak yakılacak bir ateş çok büyük felaketlere neden olabilir." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.