TAM KAPANMAYA HAZIRLIK YAPTILAR

Gündem 28.04.2021 - 09:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TAM KAPANMAYA HAZIRLIK YAPTILAR

TAM KAPANMAYA HAZIRLIK YAPTILAR
Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında, tam kapanma dönemi öncesinde Merkez ve 10 ilçe Esnaf odası Başkanları ile çevrimiçi olarak video konferans aracılığı ile toplantı yapıldı.     26 Nisan Pazartesi günü Cumhurbaşkanımızın Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar ve İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelge doğrultusunda, 9 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19:00’dan itibaren 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05:00’e kadar sürecek olan tam kapanma dönemine geçiliyor. Tam kapanma sürecine geçilirken bu kapsamda İlimizde uygulanacak tedbirlerle ilgili Burdur Esnaf ve Sanatkârlar odası Başkanı Metin Sipahi ve 10 İlçe Esnaf odası başkanı ile çevrimiçi olarak toplantı gerçekleştiren Vali Arslantaş, oda başkanları ile bir araya geldi.   Toplantıya Burdur Milletvekili Sayın Bayram Özçelik ve Ticaret İl Müdürü Aylin Sacide Çağlar da katıldılar. Vali Arslantaş toplantının başında yaptığı konuşmada, tam kapanma süreciyle ilgili beklentilerini dile getirirken, ayrıca bütün oda başkanlarına tek tek söz verdi.   Amaçlarının bu hassas süreç içerisinde uygulanacak tedbirleri önemseyerek, 17 Mayıs tarihi itibariyle son erecek tam kapanma sürecinin sonunda Burdur ve Ülke olarak en iyi şekilde normalleşme sürecine geçmek istediklerini vurgulayan Vali Arslantaş, tüm kesimler olarak hep birlikte bu mücadelenin ve bu hastalığın üstesinden geleceklerine inandığını ifade etti. Tek tek söz alan Esnaf Odası Başkanları da esnafların bu süreçte yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler. Karşılaştıkları sorunların yanı sıra çözüm önerileri ile esnafların beklenti ve talepleri de birinci ağızdan Vali Arslantaş’la paylaşan Oda başkanları, yaptığı toplantı dolayısıyla Vali Arslantaş’a memnuniyetlerini ifade ettiler.     Tam kapanma süreciyle ilgili karşılıklı görüş alışverişi ve değerlendirmelerde bulunulan toplantının son bölümünde Vali Arslantaş katılımları ve katkıları dolayısıyla Merkez ve 10 ilçe Oda Başkanına teşekkür etti.  
TAM KAPANMAYA HAZIRLIK YAPTILAR

Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında, tam kapanma dönemi öncesinde Merkez ve 10 ilçe Esnaf odası Başkanları ile çevrimiçi olarak video konferans aracılığı ile toplantı yapıldı.

 

 

26 Nisan Pazartesi günü Cumhurbaşkanımızın Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar ve İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelge doğrultusunda, 9 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19:00’dan itibaren 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05:00’e kadar sürecek olan tam kapanma dönemine geçiliyor.

Tam kapanma sürecine geçilirken bu kapsamda İlimizde uygulanacak tedbirlerle ilgili Burdur Esnaf ve Sanatkârlar odası Başkanı Metin Sipahi ve 10 İlçe Esnaf odası başkanı ile çevrimiçi olarak toplantı gerçekleştiren Vali Arslantaş, oda başkanları ile bir araya geldi.

 

Toplantıya Burdur Milletvekili Sayın Bayram Özçelik ve Ticaret İl Müdürü Aylin Sacide Çağlar da katıldılar.

Vali Arslantaş toplantının başında yaptığı konuşmada, tam kapanma süreciyle ilgili beklentilerini dile getirirken, ayrıca bütün oda başkanlarına tek tek söz verdi.
 

Amaçlarının bu hassas süreç içerisinde uygulanacak tedbirleri önemseyerek, 17 Mayıs tarihi itibariyle son erecek tam kapanma sürecinin sonunda Burdur ve Ülke olarak en iyi şekilde normalleşme sürecine geçmek istediklerini vurgulayan Vali Arslantaş, tüm kesimler olarak hep birlikte bu mücadelenin ve bu hastalığın üstesinden geleceklerine inandığını ifade etti.

Tek tek söz alan Esnaf Odası Başkanları da esnafların bu süreçte yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler. Karşılaştıkları sorunların yanı sıra çözüm önerileri ile esnafların beklenti ve talepleri de birinci ağızdan Vali Arslantaş’la paylaşan Oda başkanları, yaptığı toplantı dolayısıyla Vali Arslantaş’a memnuniyetlerini ifade ettiler.

 

 

Tam kapanma süreciyle ilgili karşılıklı görüş alışverişi ve değerlendirmelerde bulunulan toplantının son bölümünde Vali Arslantaş katılımları ve katkıları dolayısıyla Merkez ve 10 ilçe Oda Başkanına teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.