TAKSİSİNDE UNUTULAN CÜZDANI POLİSE TESLİM ETTİ

Gündem 08.12.2020 - 15:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TAKSİSİNDE UNUTULAN CÜZDANI POLİSE TESLİM ETTİ

Taksisinde unutulan cüzdanı polise teslim edildi…
Burdur’da takside unutulan cüzdan şoför tarafından polise teslim edildi.   Burdur’da Sağlık Taksi durağında taksicilik yapan Hasan Canbaz (24) dün akşam mesaisini bitirdikten sonra otomobilini temizlerken arka koltukta bir cüzdan buldu. Cüzdanı açan Canbaz, bir miktar döviz ile Afganistan parası gördü.   Canbaz Afgan uyruklu bir mülteciye ait cüzdanı sahibine ulaştırılmak polise teslim etti. Canbaz “müşteriyi dün akşam üzeri Bağlar Mahallesi’nde bıraktım. Sabahleyin arabamı temizlerken cüzdanı gördüm. Baktığımda içinde bir miktar döviz ve vatandaşı olduğu ülkeye ait paralar gördüm. Vatandaşlık görevimi yapmak için polisi aradım ve sahibine ulaştırılması için polise teslim ettim” dedi
Taksisinde unutulan cüzdanı polise teslim edildi…

Burdur’da takside unutulan cüzdan şoför tarafından polise teslim edildi.
 

Burdur’da Sağlık Taksi durağında taksicilik yapan Hasan Canbaz (24) dün akşam mesaisini bitirdikten sonra otomobilini temizlerken arka koltukta bir cüzdan buldu. Cüzdanı açan Canbaz, bir miktar döviz ile Afganistan parası gördü.
 

Canbaz Afgan uyruklu bir mülteciye ait cüzdanı sahibine ulaştırılmak polise teslim etti.
Canbaz “müşteriyi dün akşam üzeri Bağlar Mahallesi’nde bıraktım. Sabahleyin arabamı temizlerken cüzdanı gördüm. Baktığımda içinde bir miktar döviz ve vatandaşı olduğu ülkeye ait paralar gördüm. Vatandaşlık görevimi yapmak için polisi aradım ve sahibine ulaştırılması için polise teslim ettim” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.