SÜT SIĞIRLARINDA AYAK HASTALIKLARI VE BARINAK BAKIMI KONUŞULACAK

04.03.2021 - 12:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

SÜT SIĞIRLARINDA AYAK HASTALIKLARI VE BARINAK BAKIMI KONUŞULACAK

Çiftlik Programında Bu Hafta Süt Sığırlarında Ayak Hastalıkları ve Barınak Bakımı Konuşulacak
Çiftlik Programında Bu Hafta Süt Sığırlarında Ayak Hastalıkları ve Barınak Bakımı Konuşulacak Hayvancılık alanında ihtisaslaşan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin (MAKÜ) “Bölgesel Kalkınma Odaklı Hayvancılık Projesi” kapsamında hazırladığı ve Kanal 15 ekranlarında canlı yayınlanan Çiftlik programının bu haftaki konuğu MAKÜ Veteriner Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Kürşad Yiğitarslan ile Burdur Gıda Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Önder Akkaş olacak.   Her programda farklı konu ve alanında uzman öğretim üyeleri tarafından yetiştiricilerden gelen soruların yanıt bulduğu Çiftlik programında bu hafta "Süt Sığırlarında Ayak Hastalıkları ve Barınak Bakımı" konuşulacak. Yetiştiriciler tarafından da büyük bir ilgiyle takip edilen Çiftlik programı, 4 Mart 2021 Perşembe akşamı saat 20.00’de Bilal Karasakal'ın moderatörlüğünde Kanal 15 ekranlarında canlı yayınlanacak.
Çiftlik Programında Bu Hafta Süt Sığırlarında Ayak Hastalıkları ve Barınak Bakımı Konuşulacak

Çiftlik Programında Bu Hafta Süt Sığırlarında Ayak Hastalıkları ve Barınak Bakımı Konuşulacak

Hayvancılık alanında ihtisaslaşan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin (MAKÜ) “Bölgesel Kalkınma Odaklı Hayvancılık Projesi” kapsamında hazırladığı ve Kanal 15 ekranlarında canlı yayınlanan Çiftlik programının bu haftaki konuğu MAKÜ Veteriner Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Kürşad Yiğitarslan ile Burdur Gıda Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Önder Akkaş olacak.

 

Her programda farklı konu ve alanında uzman öğretim üyeleri tarafından yetiştiricilerden gelen soruların yanıt bulduğu Çiftlik programında bu hafta "Süt Sığırlarında Ayak Hastalıkları ve Barınak Bakımı" konuşulacak.

Yetiştiriciler tarafından da büyük bir ilgiyle takip edilen Çiftlik programı, 4 Mart 2021 Perşembe akşamı saat 20.00’de Bilal Karasakal'ın moderatörlüğünde Kanal 15 ekranlarında canlı yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.