SPORCULARDAN BAŞKAN ERCENGİZ’E ZİYARET

Gündem 26.05.2021 - 09:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

SPORCULARDAN BAŞKAN ERCENGİZ’E ZİYARET

SPORCULARDAN BAŞKAN ERCENGİZ’E ZİYARET
Burdur Belediye Spor Kulübü sporcusu Avrupa Şampiyonu Ahmet Saraçoğlu ve hocaları Ali Gün Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.   Ziyarette Başkan Ercengiz, U23 Avrupa Şampiyonu olan Ramazan Sarı ile telefonda görüşerek Bakü’de yapılacak olan finaller için başarılar diledi. Sporcular Ramazan Sarı ve Ahmet Saraçoğlu dünya şampiyonluğu için Başkan Ercengiz’e söz verdiler.   Burdur Belediye Spor Kulübü olarak sporculardan gurur duyduklarını belirten Başkan Ercengiz, “Önce Judo ile başladığımız daha sonra da ata sporumuz olan güreşe sahip çıktık. Bugünde meyvelerini almaya başladık. Ahmet Saraçoğlu, 2018 bizi Dünya Şampiyonasında temsil etmiş Dünya 3. olarak bizi onurlandırmıştı, gururlandırmıştı. Şimdi de Bakü’de yapılacak finallere de Avrupa Şampiyonu olan Ramazan Sarı kardeşimiz bizi temsil edecek. Hedefimiz dünya şampiyonu olmak. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Sporcularımız iyi bir eğitim alırsa ileri de daha da iyi birer sporcular olurlar.” dedi.  
SPORCULARDAN BAŞKAN ERCENGİZ’E ZİYARET

Burdur Belediye Spor Kulübü sporcusu Avrupa Şampiyonu Ahmet Saraçoğlu ve hocaları Ali Gün Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette Başkan Ercengiz, U23 Avrupa Şampiyonu olan Ramazan Sarı ile telefonda görüşerek Bakü’de yapılacak olan finaller için başarılar diledi. Sporcular Ramazan Sarı ve Ahmet Saraçoğlu dünya şampiyonluğu için Başkan Ercengiz’e söz verdiler.

 

Burdur Belediye Spor Kulübü olarak sporculardan gurur duyduklarını belirten Başkan Ercengiz, “Önce Judo ile başladığımız daha sonra da ata sporumuz olan güreşe sahip çıktık. Bugünde meyvelerini almaya başladık. Ahmet Saraçoğlu, 2018 bizi Dünya Şampiyonasında temsil etmiş Dünya 3. olarak bizi onurlandırmıştı, gururlandırmıştı. Şimdi de Bakü’de yapılacak finallere de Avrupa Şampiyonu olan Ramazan Sarı kardeşimiz bizi temsil edecek. Hedefimiz dünya şampiyonu olmak. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Sporcularımız iyi bir eğitim alırsa ileri de daha da iyi birer sporcular olurlar.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.