SERİK'TE BAŞINA SAÇMALAR İSABET EDEN ÇİFTÇİ YARALANDI

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 08.02.2021 - 09:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

SERİK'TE BAŞINA SAÇMALAR İSABET EDEN ÇİFTÇİ YARALANDI

Serik ilçesinde başına av tüfeğinden çıkan saçmalar isabet eden çiftçi yaralandı.
Serik ilçesinde başına av tüfeğinden çıkan saçmalar isabet eden çiftçi yaralandı.    Mustafa Demir (61), Deniztepe Mahallesi'nde yetiştirdiği ürünleri kontrol etmek için evinin bahçesindeki seraya gitti. Bu sırada av tüfeğiyle ateş edildiğini duyan Demir, dışarı çıktı. Başına isabet eden saçmalarla yaralanan Demir, durumu jandarma ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi.  Sağlık ekibince Serik Devlet Hastanesine kaldırılan Demir, yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.  Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, silah sesini duyunca serasından dışarı çıktığını ve av tüfeğiyle ateş açan yaşları 14-15 olan iki kardeşi gördüğünü söyledi. Bu sırada saçmaların başına isabet ettiğini anlatan Demir, "Tam dışarıya çıktığımda 'dur' demeye kalmadan 50-60 metre mesafeden iki kardeşin av tüfeği ile ateş açması sonucu gelen saçmalarla başımın çeşitli yerlerinden yaralandım. Allah beni korudu, gözlerime gelmedi. Kör olabilirdim. Olayda herhangi bir kasıt olduğunu düşünmüyorum." dedi. Jandarma tarafından gözaltına alınan iki kardeşin ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi. 
Serik ilçesinde başına av tüfeğinden çıkan saçmalar isabet eden çiftçi yaralandı.

Serik ilçesinde başına av tüfeğinden çıkan saçmalar isabet eden çiftçi yaralandı. 

  Mustafa Demir (61), Deniztepe Mahallesi'nde yetiştirdiği ürünleri kontrol etmek için evinin bahçesindeki seraya gitti. Bu sırada av tüfeğiyle ateş edildiğini duyan Demir, dışarı çıktı. Başına isabet eden saçmalarla yaralanan Demir, durumu jandarma ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. 

Sağlık ekibince Serik Devlet Hastanesine kaldırılan Demir, yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi. 

Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, silah sesini duyunca serasından dışarı çıktığını ve av tüfeğiyle ateş açan yaşları 14-15 olan iki kardeşi gördüğünü söyledi.

Bu sırada saçmaların başına isabet ettiğini anlatan Demir, "Tam dışarıya çıktığımda 'dur' demeye kalmadan 50-60 metre mesafeden iki kardeşin av tüfeği ile ateş açması sonucu gelen saçmalarla başımın çeşitli yerlerinden yaralandım. Allah beni korudu, gözlerime gelmedi. Kör olabilirdim. Olayda herhangi bir kasıt olduğunu düşünmüyorum." dedi.

Jandarma tarafından gözaltına alınan iki kardeşin ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.