Serik Belediyespor Sezer Yıldırım'ı transfer etti

Spor (AA) - Anadolu Ajansı | 14.07.2021 - 11:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Serik Belediyespor Sezer Yıldırım'ı transfer etti

Serik Belediyespor Sezer Yıldırım'ı transfer etti
 TFF 2. Lig'de mücadele eden Serik Belediyespor, 25 yaşındaki ön libero Sezer Yıldırım ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Serik Belediye Başkanlığında düzenlenen imza töreninde Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Serik Belediyespor Kulübü Başkanı Halil Deligöz ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Son olarak Halide Edip Adıvarspor'da oynayan Yıldırım, daha önce sırasıyla Bağcılar SK, A.Üsküdar 1908 ve Beşiktaş U21 de forma giymişti.  
Serik Belediyespor Sezer Yıldırım'ı transfer etti

 TFF 2. Lig'de mücadele eden Serik Belediyespor, 25 yaşındaki ön libero Sezer Yıldırım ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Serik Belediye Başkanlığında düzenlenen imza töreninde Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Serik Belediyespor Kulübü Başkanı Halil Deligöz ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Son olarak Halide Edip Adıvarspor'da oynayan Yıldırım, daha önce sırasıyla Bağcılar SK, A.Üsküdar 1908 ve Beşiktaş U21 de forma giymişti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.