SARIMSAK SOYMAK İÇİN PRATİK YÖNTEM

Yaşam 27.10.2020 - 14:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

SARIMSAK SOYMAK İÇİN PRATİK YÖNTEM

Kadınların mutfaklarda çilesi haline dönüşebilen sarımsak soymak artık pratik yollar ile daha kolay...
Kış ayların gelmesi ve havaların soğumaya başlaması ile beraber mutfaklarımızın doğal antibiyotiği olan sarımsak tüketimi arttı.   Kadınların çilesine dönüşebilen sarımsak soymak artık daha pratik hale gelecek.   SARIMSAĞI SOYMANIN KOLAY YOLU Bazen, belirli bir yemek için çok fazla sarımsak dişine ihtiyacınız vardır. Karanfillerin tek tek soyulması zaman alır. İhtiyacınız olan tek şey ise bir kâse ve sıcak sudur.   Sarımsakları kâseye koyun ve üzerine sıcak su dökün. Bir dakika bekletin ve ardından sarımsakları kolayca soyabilirsiniz. Sarımsakları sıcak sudan çıkarırken dikkatli olun. Bununla birlikte şeflerin sarımsakları kolayca soymak için başka bir hilesi de vardır. Diş sarımsağı bir kesme tahtasına koyuyorlar ve ardından bir bıçağın geniş kenarını kullanarak sarımsak dişini bastırıp ezerler. Genellikle bir çıtırtı sesi duyarsınız ve ardından sarımsakları kolayca soyabilirsiniz.    
Kadınların mutfaklarda çilesi haline dönüşebilen sarımsak soymak artık pratik yollar ile daha kolay...

Kış ayların gelmesi ve havaların soğumaya başlaması ile beraber mutfaklarımızın doğal antibiyotiği olan sarımsak tüketimi arttı.

 

Kadınların çilesine dönüşebilen sarımsak soymak artık daha pratik hale gelecek.

 

SARIMSAĞI SOYMANIN KOLAY YOLU

Bazen, belirli bir yemek için çok fazla sarımsak dişine ihtiyacınız vardır. Karanfillerin tek tek soyulması zaman alır. İhtiyacınız olan tek şey ise bir kâse ve sıcak sudur.

 

Sarımsakları kâseye koyun ve üzerine sıcak su dökün. Bir dakika bekletin ve ardından sarımsakları kolayca soyabilirsiniz. Sarımsakları sıcak sudan çıkarırken dikkatli olun.

Bununla birlikte şeflerin sarımsakları kolayca soymak için başka bir hilesi de vardır. Diş sarımsağı bir kesme tahtasına koyuyorlar ve ardından bir bıçağın geniş kenarını kullanarak sarımsak dişini bastırıp ezerler. Genellikle bir çıtırtı sesi duyarsınız ve ardından sarımsakları kolayca soyabilirsiniz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.