Sahte alkol ele geçirildi

Asayiş 15.02.2021 - 11:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Sahte alkol ele geçirildi

Sahte alkol ele geçirildi
Isparta'nın Yalvaç ilçesinde düzenlenen sahte içki operasyonunda gözaltına alınan zanlı tutuklandı.   İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bahçelievler Mahallesi'nde A.Ç'nin sahte alkol üretip sattığı yönündeki ihbar üzerine harekete geçti. Ekiplerin, bir adres ve araçta yaptığı aramalarda, 16,5 litre sahte alkol ve küçük şişe içerisinde anason yağı ele geçirildi, bir şüpheli yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı A.Ç. sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
Sahte alkol ele geçirildi

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde düzenlenen sahte içki operasyonunda gözaltına alınan zanlı tutuklandı.  

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bahçelievler Mahallesi'nde A.Ç'nin sahte alkol üretip sattığı yönündeki ihbar üzerine harekete geçti.

Ekiplerin, bir adres ve araçta yaptığı aramalarda, 16,5 litre sahte alkol ve küçük şişe içerisinde anason yağı ele geçirildi, bir şüpheli yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı A.Ç. sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.