Rektör Korkmaz ve Beraberindeki Heyetten Hollanda Ziyareti

Dünya 22.11.2018 - 17:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Rektör Korkmaz ve Beraberindeki Heyetten Hollanda Ziyareti

Rektör Korkmaz ve Beraberindeki Heyetten Hollanda Ziyareti...
"Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması” ile “Burdur İli Sektörel Rekabet Gücünün Artırılması: Tarım ve Hayvancılıkta Farklılaşarak Bütünleşik Kalkınma” adlı proje kapsamında çalışmalarını sürdüren Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde yapılan proje çalışmalarının daha verimli olması amacıyla çeşitli ziyaretler düzenleniyor. Bu kapsamda 13-14 Kasım 2018 tarihleri arasında Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ başkanlığında Hollanda ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan ÖNER, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Kamil ÖZCAN, Hayvan Hastanesi Klinik Bilimler Bölümü Başkanı Prof. Dr. M. Çağrı KARAKURUM, Tarım, Hayvancılık ve Gıda Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Şenol GÜZEL, Süt Teknolojileri Araştırma Merkezi Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi İlhan GÜN de yer aldı. Ziyaretin ilk gününde KI Samen Sperma Üretim Merkezi ve Süt Çiftliği ile Hollanda Utrecht Üniversitesi Veteriner Fakültesi ziyaret edildi. İkinci günde ise Hollanda Süt Eğitim Merkezi ve Hollanda Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’ne ziyaretlerde bulunuldu. İki gün süren ziyaretler kapsamında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nce hayvancılık projesi kapsamında yürütülen projeler hakkında Hollanda’daki ilgili kurum ve kuruluş yetkilileriyle görüş alışverişinde bulunuldu ve sürdürülen çalışmalarla ilgili önümüzdeki süreçlerde çeşitli iş birliklerinin oluşturulması adına ön görüşmeler yapıldı.
Rektör Korkmaz ve Beraberindeki Heyetten Hollanda Ziyareti...

"Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması” ile “Burdur İli Sektörel Rekabet Gücünün Artırılması: Tarım ve Hayvancılıkta Farklılaşarak Bütünleşik Kalkınma” adlı proje kapsamında çalışmalarını sürdüren Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde yapılan proje çalışmalarının daha verimli olması amacıyla çeşitli ziyaretler düzenleniyor.

Bu kapsamda 13-14 Kasım 2018 tarihleri arasında Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ başkanlığında Hollanda ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan ÖNER, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Kamil ÖZCAN, Hayvan Hastanesi Klinik Bilimler Bölümü Başkanı Prof. Dr. M. Çağrı KARAKURUM, Tarım, Hayvancılık ve Gıda Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Şenol GÜZEL, Süt Teknolojileri Araştırma Merkezi Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi İlhan GÜN de yer aldı.

Ziyaretin ilk gününde KI Samen Sperma Üretim Merkezi ve Süt Çiftliği ile Hollanda Utrecht Üniversitesi Veteriner Fakültesi ziyaret edildi. İkinci günde ise Hollanda Süt Eğitim Merkezi ve Hollanda Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’ne ziyaretlerde bulunuldu.

İki gün süren ziyaretler kapsamında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nce hayvancılık projesi kapsamında yürütülen projeler hakkında Hollanda’daki ilgili kurum ve kuruluş yetkilileriyle görüş alışverişinde bulunuldu ve sürdürülen çalışmalarla ilgili önümüzdeki süreçlerde çeşitli iş birliklerinin oluşturulması adına ön görüşmeler yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.