Rektör Korkmaz'dan Davet

Spor 18.09.2019 - 14:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Rektör Korkmaz'dan Davet

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz futbol severleri ve vatandaşları futbola davet etti.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz futbol severleri ve vatandaşları futbola davet etti. Burdur’u bu yıl TFF Bölgesel Amatör Liginde (BAL) iki futbol takımı temsil edecek. BAL Liginde Burdur merkezden Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor ile ilçeden Bucak Belediye Oğuzhanspor mücadele edecek.   İki takımın mücadeleleri 22 Eylül Pazar günü saat 15:00’da başlayacak. MAKÜSPOR bu pazar Gazi Atatürk Stadyumunda Yatağanspor ile karşılaşacak. Spor Toto tarafından MAKÜ’ye kazandırılan Spor Toto MAKÜ Stadyumu ise zeminin henüz müsabakaları hazır olmamasından dolayı önümüzdeki haftalarda MAKÜ’nün maçlarına ev sahipliği yapacak. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Burdurlu vatandaşlara çağrıda bulunarak Rektör Korkmaz; “Tüm Burdur’umuzu BAL liginde temsil eden Burdur MAKÜSPOR bu hafta sonu ilk müsabakasına çıkacak. Tüm Burdur’un takımı olan BURDUR MAKÜSPOR, YATAĞANSPOR maçına tüm Burdurlu sporseverleri pazar günü saat 15:00’te maça bekliyoruz” Dedi. Burdur’da üniversite olarak bir takımı yukarılara taşınmasından öte amaçlarının şehrin bir takımı olmak olduğunu kaydeden Rektör Korkmaz, “Üniversite bünyesinde kurmuş olduğumuz spor akademisi gelecek vaat eden Burdurlu gençlerimizi keşfedip spor okulu bünyesinde MAKÜ Spor’a katılımına sağlamak ve MAKÜSPOR üzerinden Türk sporuna kazandırmak asıl hedefimiz” Dedi. Ayrıca aynı gün Bucak Belediye Oğuzhanspor, Muğla deplasmanında Ortaca Belediyespor ile Ahmet Ateş Stadyumunda 22 Eylül 2019 Pazar günü saat 15:00’da mücadele edecek.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz futbol severleri ve vatandaşları futbola davet etti.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz futbol severleri ve vatandaşları futbola davet etti.

Burdur’u bu yıl TFF Bölgesel Amatör Liginde (BAL) iki futbol takımı temsil edecek. BAL Liginde Burdur merkezden Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor ile ilçeden Bucak Belediye Oğuzhanspor mücadele edecek.

 

İki takımın mücadeleleri 22 Eylül Pazar günü saat 15:00’da başlayacak.

MAKÜSPOR bu pazar Gazi Atatürk Stadyumunda Yatağanspor ile karşılaşacak. Spor Toto tarafından MAKÜ’ye kazandırılan Spor Toto MAKÜ Stadyumu ise zeminin henüz müsabakaları hazır olmamasından dolayı önümüzdeki haftalarda MAKÜ’nün maçlarına ev sahipliği yapacak.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Burdurlu vatandaşlara çağrıda bulunarak Rektör Korkmaz; “Tüm Burdur’umuzu BAL liginde temsil eden Burdur MAKÜSPOR bu hafta sonu ilk müsabakasına çıkacak. Tüm Burdur’un takımı olan BURDUR MAKÜSPOR, YATAĞANSPOR maçına tüm Burdurlu sporseverleri pazar günü saat 15:00’te maça bekliyoruz” Dedi.

Burdur’da üniversite olarak bir takımı yukarılara taşınmasından öte amaçlarının şehrin bir takımı olmak olduğunu kaydeden Rektör Korkmaz, “Üniversite bünyesinde kurmuş olduğumuz spor akademisi gelecek vaat eden Burdurlu gençlerimizi keşfedip spor okulu bünyesinde MAKÜ Spor’a katılımına sağlamak ve MAKÜSPOR üzerinden Türk sporuna kazandırmak asıl hedefimiz” Dedi.

Ayrıca aynı gün Bucak Belediye Oğuzhanspor, Muğla deplasmanında Ortaca Belediyespor ile Ahmet Ateş Stadyumunda 22 Eylül 2019 Pazar günü saat 15:00’da mücadele edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.