PROTOKOL İMZALANDI VATANDAŞLAR ÜCRETSİZ GİDİP GELEBİLECEKLER

Gündem 26.01.2021 - 17:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

PROTOKOL İMZALANDI VATANDAŞLAR ÜCRETSİZ GİDİP GELEBİLECEKLER

Protokol İmzalandı Vatandaşlar Termessos Hastanesi'ne Ücretsiz Gidip Gelebilecekler...
Burdur'un Bucak İlçesi'ne bağlı Kızılkaya'da belediye ve özel hastane arasında protokol imzalandı.     Kızılkaya Belediyesi, özel Termessos Hastanesi arasında imzalanan protokol ile vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayacak.  Belediye Başkanı İlkay Güngör tarafından yapılan açıklamada, "Belediyemiz ve özel Termessos hastanesi arasında protokol imzalandı. Yaptığımız protokole göre çarşamba günleri saat 08:30 da Belediye binamızın önünden servisle özel Termessos hastanesine ücretsiz götürülüp getirilecek ve yapılan tüm işlemlerde 20 indirim ve emekli vatandaşlarımızın Göz muayeneleri ücretsiz bir şekilde yapılacaktır. Bu hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşlarımız Salı gününden 0533 138 07 82 nolu hattan randevu almaları yeterlidir." denildi.    
Protokol İmzalandı Vatandaşlar Termessos Hastanesi'ne Ücretsiz Gidip Gelebilecekler...

Burdur'un Bucak İlçesi'ne bağlı Kızılkaya'da belediye ve özel hastane arasında protokol imzalandı.

 

 

Kızılkaya Belediyesi, özel Termessos Hastanesi arasında imzalanan protokol ile vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayacak. 

Belediye Başkanı İlkay Güngör tarafından yapılan açıklamada, "Belediyemiz ve özel Termessos hastanesi arasında protokol imzalandı. Yaptığımız protokole göre çarşamba günleri saat 08:30 da Belediye binamızın önünden servisle özel Termessos hastanesine ücretsiz götürülüp getirilecek ve yapılan tüm işlemlerde 20 indirim ve emekli vatandaşlarımızın Göz muayeneleri ücretsiz bir şekilde yapılacaktır. Bu hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşlarımız Salı gününden 0533 138 07 82 nolu hattan randevu almaları yeterlidir." denildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.