PCR LABORATUVARINDA DETAYLAR BELLİ OLDU

Gündem 07.04.2021 - 09:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

PCR LABORATUVARINDA DETAYLAR BELLİ OLDU

PCR laboratuvarında detaylar belli oldu.
Burdur’un ilçesi Bucak Devlet Hastanesine kazandırılan PCR laboratuvarında detaylar belli oldu.     Kazandırılan PCR Laboratuvarının takibini bizzat yapan Burdur Valisi Ali Arslantaş, yetersiz olan PCR Laboratuvarının Bucak'a yapılarak bu problemin çözülmesi talimatını vererek yapımını sağladı. Burdur'da koronavirüsle mücadele kapsamında sıkı çalışma yürüten Vali Ali Arslantaş Burdur İl Özel İdaresi bütçesinden ayrılan ödenek ile yaptırıldığını söyledi. Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş laboratuvarın hizmete girmesiyle ilgili yaptığı açıklamada Bizzat yakından takip ederek Burdur İl Özel idaresi bütçesinden ayrılan ödenekle İlimize kazandırdığımız PCR cihazı ve laboratuvarın Bucak İlçemiz başta olmak üzere İlimize hayırlı olmasını diliyorum. İçinde bulunduğumuz pandemi ile mücadele sürecinde daha erken tanı ve tedavi noktasında katkılar sağlayacak bu önemli hizmetin kazandırılmasında emeği geçen ilgili bütün personelimize kurumlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Bu süreçte sağlık çalışanlarımızın ortaya koydukları gayret ve halkımızın gösterdiği anlayışa ek olarak bizlerinde hastalıkla mücadelenin en iyi şekilde yürütülmesi için yöneticiler ve kurumlar olarak elimizden gelen katkı ve desteği ortaya koymamız gerekiyor. İl Özel İdaremiz bütçesinden Bucak İlçemize kazandırdığımız PCR laboratuvarının bunun güzel bir örneği olduğunu düşünüyorum. Her ortamda dile getirdiğimiz gibi bizlerin Vatandaşlarımızdan beklentisi başta maske mesafe ve hijyen olmak üzere alınan bütün tedbirlere en hassas şekilde uymalarıdır. Açılan laboratuvarın bölge insanımıza ilçelerimize ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Dedi.  
PCR laboratuvarında detaylar belli oldu.

Burdur’un ilçesi Bucak Devlet Hastanesine kazandırılan PCR laboratuvarında detaylar belli oldu.

 

 

Kazandırılan PCR Laboratuvarının takibini bizzat yapan Burdur Valisi Ali Arslantaş, yetersiz olan PCR Laboratuvarının Bucak'a yapılarak bu problemin çözülmesi talimatını vererek yapımını sağladı.

Burdur'da koronavirüsle mücadele kapsamında sıkı çalışma yürüten Vali Ali Arslantaş Burdur İl Özel İdaresi bütçesinden ayrılan ödenek ile yaptırıldığını söyledi.

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş laboratuvarın hizmete girmesiyle ilgili yaptığı açıklamada

Bizzat yakından takip ederek Burdur İl Özel idaresi bütçesinden ayrılan ödenekle İlimize kazandırdığımız PCR cihazı ve laboratuvarın Bucak İlçemiz başta olmak üzere İlimize hayırlı olmasını diliyorum. İçinde bulunduğumuz pandemi ile mücadele sürecinde daha erken tanı ve tedavi noktasında katkılar sağlayacak bu önemli hizmetin kazandırılmasında emeği geçen ilgili bütün personelimize kurumlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum.

Bu süreçte sağlık çalışanlarımızın ortaya koydukları gayret ve halkımızın gösterdiği anlayışa ek olarak bizlerinde hastalıkla mücadelenin en iyi şekilde yürütülmesi için yöneticiler ve kurumlar olarak elimizden gelen katkı ve desteği ortaya koymamız gerekiyor. İl Özel İdaremiz bütçesinden Bucak İlçemize kazandırdığımız PCR laboratuvarının bunun güzel bir örneği olduğunu düşünüyorum. Her ortamda dile getirdiğimiz gibi bizlerin Vatandaşlarımızdan beklentisi başta maske mesafe ve hijyen olmak üzere alınan bütün tedbirlere en hassas şekilde uymalarıdır. Açılan laboratuvarın bölge insanımıza ilçelerimize ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.