OTOPARK ZORUNLULUĞU UYGULAMASI YÜRÜRLÜĞE GİRDİ

Gündem 26.03.2021 - 14:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

OTOPARK ZORUNLULUĞU UYGULAMASI YÜRÜRLÜĞE GİRDİ

Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi...
Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan “Otopark Yönetmeliği’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi.   Yönetmeliğe göre, her daire için en az 1 otopark zorunluluğu uygulamasında değişikliğe gidilerek, daire büyüklüklerine göre otopark zorunluluğu uygulaması getirildi.   Yapılan değişiklikle 80 metrekareden küçük her 3 daire için en az 1 otopark, 80 metrekare ile 120 metrekare arasındaki her 2 daire için en az 1 otopark, 120 metrekare ile 180 metrekare arasındaki her daire için en az 1 otopark ve 180 metrekare üzeri her daire için 2 otopark yeri ayrılmasına karar verildi.
Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan “Otopark Yönetmeliği’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi.

 

Yönetmeliğe göre, her daire için en az 1 otopark zorunluluğu uygulamasında değişikliğe gidilerek, daire büyüklüklerine göre otopark zorunluluğu uygulaması getirildi.

 

Yapılan değişiklikle 80 metrekareden küçük her 3 daire için en az 1 otopark, 80 metrekare ile 120 metrekare arasındaki her 2 daire için en az 1 otopark, 120 metrekare ile 180 metrekare arasındaki her daire için en az 1 otopark ve 180 metrekare üzeri her daire için 2 otopark yeri ayrılmasına karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.