Otomobille çarpışan halk otobüsü apartmanın bahçesine girdi

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 06.03.2021 - 09:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Otomobille çarpışan halk otobüsü apartmanın bahçesine girdi

Otomobille çarpışan halk otobüsü apartmanın bahçesine girdi
Antalya'da halk otobüsüyle çarpışan otomobildeki 2 kişi yaralandı.  Ramazan M. idaresindeki 07 AU 0009 plakalı halk otobüsü ile Gökhan D. yönetimindeki 07 EEA 17 plakalı otomobil, Muratpaşa ilçesi Meydankavağı Mahallesi'nde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otobüs, park halindeki 32 AT 524 plakalı otomobile çarpıp apartmanın bahçesine girdi.  Kazada, 07 EEA 17 plakalı otomobilin sürücüsü Gökhan D. ile aynı araçtaki Bünyamin D. yaralandı.  Çevre sakinleri, otobüsün boş olması ve apartman binasına temasına az bir mesafe kala durmasını şans olarak nitelendirdi. Vatandaşlar, 1550 ile 1596 sokakların kesiştiği noktada sık sık kazaların yaşandığını belirterek tedbir alınmasını istedi. Hasar gören araçlar, ekiplerin incelemesinin ardından çekicilerle otoparka götürüldü. Bahçe duvarı kısmen yıkılan apartmanda temizlik çalışması yapıldı. 
Otomobille çarpışan halk otobüsü apartmanın bahçesine girdi

Antalya'da halk otobüsüyle çarpışan otomobildeki 2 kişi yaralandı. 

Ramazan M. idaresindeki 07 AU 0009 plakalı halk otobüsü ile Gökhan D. yönetimindeki 07 EEA 17 plakalı otomobil, Muratpaşa ilçesi Meydankavağı Mahallesi'nde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otobüs, park halindeki 32 AT 524 plakalı otomobile çarpıp apartmanın bahçesine girdi. 

Kazada, 07 EEA 17 plakalı otomobilin sürücüsü Gökhan D. ile aynı araçtaki Bünyamin D. yaralandı. 

Çevre sakinleri, otobüsün boş olması ve apartman binasına temasına az bir mesafe kala durmasını şans olarak nitelendirdi. Vatandaşlar, 1550 ile 1596 sokakların kesiştiği noktada sık sık kazaların yaşandığını belirterek tedbir alınmasını istedi.

Hasar gören araçlar, ekiplerin incelemesinin ardından çekicilerle otoparka götürüldü.

Bahçe duvarı kısmen yıkılan apartmanda temizlik çalışması yapıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.