OTOBÜS ŞOFÖRÜ AYSEL GÜRDAL ‘KADIN MONOTON BİR HAYAT YAŞAMAMALI’

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 08.03.2021 - 11:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

OTOBÜS ŞOFÖRÜ AYSEL GÜRDAL ‘KADIN MONOTON BİR HAYAT YAŞAMAMALI’

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde de direksiyon başında olacağını bildirdi.
Burdur’un ilk ve tek, halk otobüsleri kadın şoförü Aysel Gürdal’dan, kadınlar gününde tüm kadınlara mesaj var: “Kadın monoton bir hayat yaşamamalı!”     Burdur’un ilk ve tek kadın şoförü olarak görevini sürdüren 55 yaşındaki şoför Aysel Gürdal, ‘bu iş erkek işi’ diyenlere inat 7 yıldır direksiyon sallıyor. Burdur Özel Halk Otobüsleri’ndeki görevine geçtiğimiz aylarda başlayan Gürdal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde de direksiyon başında olacağını bildirdi.   “İŞİMİ SEVEREK YAPIYORUM” Şoförlük kariyerine direksiyon eğitmenliğiyle başlayan Gürdal; “Otobüs kullanmaya 7 yıl önce başladım. Aslen mesleğim direksiyon usta öğreticiliğiydi. Sürücü kurslarında çalıştım. Sonra da halk otobüsüne geçtim.   Isparta merkezde halk otobüsü şoförlüğü yaptım. Halk otobüsünde bir iki ay çalıştıktan sonra şehir dışı (Burdur Isparta arası) seferler de yaptım. Sonra da 3 yıl kadar Isparta Şehir Hastanesinde servis şoförlüğü yaptım. Şimdi de Burdur Halk Otobüsünde görev yapmaktayım. Buradaki görevimde 2. ayıma girdim ve görevime devam ediyorum. Mesleğimi seviyorum. Mesleğimde bir engel veya sorun hiç yaşamadım. Her zaman saygılı davranıyorlar. Erkek şoförlerden de çok memnunum. Şu ana dek hiç sıkıntı yaşamadım. Yolcularımız da çok memnun ben de onlardan memnunum. Çünkü işimi severek yapıyorum.” Dedi.  
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde de direksiyon başında olacağını bildirdi.

Burdur’un ilk ve tek, halk otobüsleri kadın şoförü Aysel Gürdal’dan, kadınlar gününde tüm kadınlara mesaj var: “Kadın monoton bir hayat yaşamamalı!”

 

 

Burdur’un ilk ve tek kadın şoförü olarak görevini sürdüren 55 yaşındaki şoför Aysel Gürdal, ‘bu iş erkek işi’ diyenlere inat 7 yıldır direksiyon sallıyor. Burdur Özel Halk Otobüsleri’ndeki görevine geçtiğimiz aylarda başlayan Gürdal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde de direksiyon başında olacağını bildirdi.

 

“İŞİMİ SEVEREK YAPIYORUM”

Şoförlük kariyerine direksiyon eğitmenliğiyle başlayan Gürdal; “Otobüs kullanmaya 7 yıl önce başladım. Aslen mesleğim direksiyon usta öğreticiliğiydi. Sürücü kurslarında çalıştım. Sonra da halk otobüsüne geçtim.   Isparta merkezde halk otobüsü şoförlüğü yaptım. Halk otobüsünde bir iki ay çalıştıktan sonra şehir dışı (Burdur Isparta arası) seferler de yaptım. Sonra da 3 yıl kadar Isparta Şehir Hastanesinde servis şoförlüğü yaptım. Şimdi de Burdur Halk Otobüsünde görev yapmaktayım. Buradaki görevimde 2. ayıma girdim ve görevime devam ediyorum. Mesleğimi seviyorum. Mesleğimde bir engel veya sorun hiç yaşamadım. Her zaman saygılı davranıyorlar. Erkek şoförlerden de çok memnunum. Şu ana dek hiç sıkıntı yaşamadım. Yolcularımız da çok memnun ben de onlardan memnunum. Çünkü işimi severek yapıyorum.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.