ÖKTE; İL BAŞKANLARI TOPLANTISINDAN BOŞ DÖNMEDİ

Siyaset 26.12.2020 - 12:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ÖKTE; İL BAŞKANLARI TOPLANTISINDAN BOŞ DÖNMEDİ

HİKMET ÖKTE ELİ BOŞ DÖNMEDİ
Milliyetçi Hareket Partisinin 24 Aralık’ta Ankara’da yapılan il başkanları toplantısından Burdur MHP İl Başkanı Hikmet Ökte eli boş dönmedi.   Burdur MHP İl Başkanı Hikmet Ökte Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ülvi Yönter ve Semih Yalçın, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ile görüşerek Burdur’da ki siyasi çalışmalar ve Burdur’da bulunan MHP’li belediyelerin sorunlarını ve isteklerini dile getirdi. Açıklamada bulunan İl Başkanı Ökte; “Burdur’da MHP’li altı belediyemiz var. Belediye başkanlarımız Milliyetçi çizgide Cumhur İttifakına bağlı ve başarılı olmak mecburiyetindeler. Belediye hizmetlerinde başarılı olabilmek için de bizlerden talepleri olmakta. Bizler de bu talepleri merkezde genel başkan yardımcılarımıza aktararak çözüm odaklı çalışmaktayız. Belediyelerimizin isteklerini, ülkücü gençliğin Burdur’da gelecek nesillere daha iyi hazırlanması için isteklerimizi ve çözüm önerilerini genel başkan yardımcılarımıza ilettik. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin de talimatlarıyla sorunlarımızı çözdüğümüze inanıyoruz ve isteklerimizin karşılanması bizleri mutlu etti. Halkımız Milliyetçi Hareket Partili belediyelerin başarılarını görmek istemekte. Bizler de bu başarıyı yakalamak için gece gündüz çalışmaktayız.” dedi.
HİKMET ÖKTE ELİ BOŞ DÖNMEDİ

Milliyetçi Hareket Partisinin 24 Aralık’ta Ankara’da yapılan il başkanları toplantısından Burdur MHP İl Başkanı Hikmet Ökte eli boş dönmedi.

 

Burdur MHP İl Başkanı Hikmet Ökte Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ülvi Yönter ve Semih Yalçın, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ile görüşerek Burdur’da ki siyasi çalışmalar ve Burdur’da bulunan MHP’li belediyelerin sorunlarını ve isteklerini dile getirdi. Açıklamada bulunan İl Başkanı Ökte; “Burdur’da MHP’li altı belediyemiz var. Belediye başkanlarımız Milliyetçi çizgide Cumhur İttifakına bağlı ve başarılı olmak mecburiyetindeler. Belediye hizmetlerinde başarılı olabilmek için de bizlerden talepleri olmakta. Bizler de bu talepleri merkezde genel başkan yardımcılarımıza aktararak çözüm odaklı çalışmaktayız. Belediyelerimizin isteklerini, ülkücü gençliğin Burdur’da gelecek nesillere daha iyi hazırlanması için isteklerimizi ve çözüm önerilerini genel başkan yardımcılarımıza ilettik. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin de talimatlarıyla sorunlarımızı çözdüğümüze inanıyoruz ve isteklerimizin karşılanması bizleri mutlu etti. Halkımız Milliyetçi Hareket Partili belediyelerin başarılarını görmek istemekte. Bizler de bu başarıyı yakalamak için gece gündüz çalışmaktayız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.