NARKOTİK OPERASYONUNDA YAKALAN ŞÜPHELİ ŞAHIS TUTUKLANDI

Asayiş 27.01.2021 - 12:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

NARKOTİK OPERASYONUNDA YAKALAN ŞÜPHELİ ŞAHIS TUTUKLANDI

Emniyet Ekipleri Zehir Tacirlerine Göz Açtırmıyor, Narkotik Operasyonunda Yakalan Şüpheli Şahıs Tutuklandı...
Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde uyuşturucu satan, kullanan ve ekimini yapan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kararlılıkla devam etmektedir.    Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından 25.01.2021 tarihinde yapılan operasyonda; İlimiz Merkezi, Değirmenler Kavşağında durdurulan bir araçta Narkotik Köpeği Sarik ile yapılan arama sonucu; balonların içerisine zulalanmış vaziyette 105,7 gram eroin maddesi ele geçirilmiştir.   Durdurulan araçta bulunan (Z.D.), (H.G.) ve (G.D.) isimli şahıslar 26.01.2021 günü “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçu kapsamında sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.    
Emniyet Ekipleri Zehir Tacirlerine Göz Açtırmıyor, Narkotik Operasyonunda Yakalan Şüpheli Şahıs Tutuklandı...

Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde uyuşturucu satan, kullanan ve ekimini yapan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kararlılıkla devam etmektedir. 
 

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından 25.01.2021 tarihinde yapılan operasyonda;


İlimiz Merkezi, Değirmenler Kavşağında durdurulan bir araçta Narkotik Köpeği Sarik ile yapılan arama sonucu; balonların içerisine zulalanmış vaziyette 105,7 gram eroin maddesi ele geçirilmiştir.

 

Durdurulan araçta bulunan (Z.D.), (H.G.) ve (G.D.) isimli şahıslar 26.01.2021 günü “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçu kapsamında sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.