MV. ÖZÇELİK’TEN KONFERANS SALONU MÜJDESİ

Gündem 29.12.2016 - 14:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MV. ÖZÇELİK’TEN KONFERANS SALONU MÜJDESİ

MV. ÖZÇELİK’TEN KONFERANS SALONU MÜJDESİ...
AK Parti Burdur Milletvekili Çevre Komisyonu Katip Üyesi, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Bayram Özçelik yazılı bir açıklama yaparak Burdur merkezde bulunan Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu bahçesine 547 kişilik Konferans Salonu ihalesi yapıldığını belirtti.   Özçelik açıklamasında Burdur iline yeni bir konferans salonu kazandırılarak il merkezinde yapılacak olan organizasyonlar için büyük bir imkân sağlanacağını belirterek, “Abdi Özeren İmam Hatip Orta Okulumuzun, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ve okullarımızın ihtiyacı olan büyük bir konferans salonunun temeli 2017 yılı Ocak ayında atılacaktır. Tüm okullarımızın etkinliklerine ve faaliyetlerine ev sahipliği yapacak salonun bir an önce bitirilmesi için gayret göstereceğiz. İlimize hayırlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.
MV. ÖZÇELİK’TEN KONFERANS SALONU MÜJDESİ...

AK Parti Burdur Milletvekili Çevre Komisyonu Katip Üyesi, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Bayram Özçelik yazılı bir açıklama yaparak Burdur merkezde bulunan Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu bahçesine 547 kişilik Konferans Salonu ihalesi yapıldığını belirtti.

 

Özçelik açıklamasında Burdur iline yeni bir konferans salonu kazandırılarak il merkezinde yapılacak olan organizasyonlar için büyük bir imkân sağlanacağını belirterek, “Abdi Özeren İmam Hatip Orta Okulumuzun, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ve okullarımızın ihtiyacı olan büyük bir konferans salonunun temeli 2017 yılı Ocak ayında atılacaktır. Tüm okullarımızın etkinliklerine ve faaliyetlerine ev sahipliği yapacak salonun bir an önce bitirilmesi için gayret göstereceğiz. İlimize hayırlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.