MURATPAŞA BELEDİYESİ 12 BİN TURUNÇ FİDANI DİKECEK

Gündem 12.08.2015 - 10:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MURATPAŞA BELEDİYESİ 12 BİN TURUNÇ FİDANI DİKECEK

MURATPAŞA BELEDİYESİ 12 BİN TURUNÇ FİDANI DİKECEK
Muratpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Ermenek Mahallesi’ndeki fidanlığında 2017 yılına kadar 12 bin turunç fidanı yetiştirilecek. Muratpaşa’daki parklara ve kaldırımlara turunç fidanı dikimi yapılacak.  12 DÖNÜM ALAN ÜZERİNE KURULU Muratpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın “Muratpaşa Turunç kokacak” talimatının ardından Ermenek Mahallesi’nde bulunan fidanlıkta turunç fidanı yetiştirmeye başlandı. Toplam 12 dönüm alan üzerine kurulu olan turunç fidanlığında tohumdan elde edilen 5 bin adet Turunç fidanı yetiştirilmeye başlandı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü fidanlığında 2017 yılına kadar 12 bin turunç ağacı yetiştirilmesi hedefleniyor. “MURATPAŞA TURUNÇ KOKACAK” Ermenek Fidanlığı’nda 12 dönüm alan üzerine turunç fidanı yetiştirmeye başladıklarını belirten Park ve Bahçeler Müdürü Feyyaz Yıldırım, “Fidanlığımızda şu anda 5 bin adet turunç ağacı yetiştirilmeye başlandı. 2017 yılına kadar 12 bin adet turunç yetiştirmeyi hedefliyoruz. Yetiştirdiğimiz tüm turunç fidanlarını Muratpaşa’nın parklarına ve kaldırımlarına dikimlerini yapıyoruz. Muratpaşa önümüzdeki yıllarda turunç kokacak” diye konuştu.
MURATPAŞA BELEDİYESİ 12 BİN TURUNÇ FİDANI DİKECEK

Muratpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Ermenek Mahallesi’ndeki fidanlığında 2017 yılına kadar 12 bin turunç fidanı yetiştirilecek. Muratpaşa’daki parklara ve kaldırımlara turunç fidanı dikimi yapılacak. 
12 DÖNÜM ALAN ÜZERİNE KURULU
Muratpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın “Muratpaşa Turunç kokacak” talimatının ardından Ermenek Mahallesi’nde bulunan fidanlıkta turunç fidanı yetiştirmeye başlandı. Toplam 12 dönüm alan üzerine kurulu olan turunç fidanlığında tohumdan elde edilen 5 bin adet Turunç fidanı yetiştirilmeye başlandı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü fidanlığında 2017 yılına kadar 12 bin turunç ağacı yetiştirilmesi hedefleniyor.
“MURATPAŞA TURUNÇ KOKACAK”
Ermenek Fidanlığı’nda 12 dönüm alan üzerine turunç fidanı yetiştirmeye başladıklarını belirten Park ve Bahçeler Müdürü Feyyaz Yıldırım, “Fidanlığımızda şu anda 5 bin adet turunç ağacı yetiştirilmeye başlandı. 2017 yılına kadar 12 bin adet turunç yetiştirmeyi hedefliyoruz. Yetiştirdiğimiz tüm turunç fidanlarını Muratpaşa’nın parklarına ve kaldırımlarına dikimlerini yapıyoruz. Muratpaşa önümüzdeki yıllarda turunç kokacak” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.