MUHTARDAN ÖĞRENCİLERE İNTERNET DESTEĞİ

Eğitim 27.09.2020 - 12:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MUHTARDAN ÖĞRENCİLERE İNTERNET DESTEĞİ

Burdur'un Bucak ilçesinde bulunan Alaaddin Mahallesinin Muhtarından öğrencilere internet desteği.
Burdur'un Bucak İlçesi Alaaddin Mahallesinin Muhtarı İsmail Tuncer örnek bir davranışa imza attı. Mahalle Muhtarı İsmail Tuncer, muhtarlık bürosuna sınırsız internet bağlattı. Muhtar, interneti herkese şifresiz açtı.   İnternetten en çok uzaktan eğitim almak isteyip evinde interneti olmayan ya da alt yapı sorunundan dolayı internet sıkıntısı yaşayan öğrenciler yararlanacak. Bu hizmetten sadece Alaaddin Mahallesi'nde bulunan öğrenciler değil, çevre mahallelerden gelen öğrenciler de faydalanabilecek.    Muhtarlık bürosu ve içinde bulunduğu park, Muhtar Tuncer sayesinde okula dönecek. Mahalleye sınırsız internet alıp bunu öğrencilerin hizmetine sunduklarını ifade eden Muhtar İsmail Tuncer, Pandemi sürecinde çocuklarımız okula gidemedi, uzaktan eğitim aldılar. Bize bu hususta çok talep oldu. Muhtarlık merkezini ve parkımızı öğrencilerin uzaktan eğitim alabilmesi için tahsis ettik. İnterneti olmayan öğrenciler mahallemizdeki sınırsız internetten yararlanarak uzaktan eğitimlerini alabiliyorlar. Kimseden hiçbir ücret talep etmiyoruz. Okumak isteyen öğrencilerimiz her daim arkasındayız. Ne gerekiyorsa her türlü yardımı bulmak içinde çalışmaya devam edeceğiz. " ifadelerini kullandı.
Burdur'un Bucak ilçesinde bulunan Alaaddin Mahallesinin Muhtarından öğrencilere internet desteği.

Burdur'un Bucak İlçesi Alaaddin Mahallesinin Muhtarı İsmail Tuncer örnek bir davranışa imza attı.

Mahalle Muhtarı İsmail Tuncer, muhtarlık bürosuna sınırsız internet bağlattı. Muhtar, interneti herkese şifresiz açtı.
 

İnternetten en çok uzaktan eğitim almak isteyip evinde interneti olmayan ya da alt yapı sorunundan dolayı internet sıkıntısı yaşayan öğrenciler yararlanacak. Bu hizmetten sadece Alaaddin Mahallesi'nde bulunan öğrenciler değil, çevre mahallelerden gelen öğrenciler de faydalanabilecek. 

 

Muhtarlık bürosu ve içinde bulunduğu park, Muhtar Tuncer sayesinde okula dönecek.

Mahalleye sınırsız internet alıp bunu öğrencilerin hizmetine sunduklarını ifade eden Muhtar İsmail Tuncer, Pandemi sürecinde çocuklarımız okula gidemedi, uzaktan eğitim aldılar. Bize bu hususta çok talep oldu. Muhtarlık merkezini ve parkımızı öğrencilerin uzaktan eğitim alabilmesi için tahsis ettik. İnterneti olmayan öğrenciler mahallemizdeki sınırsız internetten yararlanarak uzaktan eğitimlerini alabiliyorlar. Kimseden hiçbir ücret talep etmiyoruz. Okumak isteyen öğrencilerimiz her daim arkasındayız. Ne gerekiyorsa her türlü yardımı bulmak içinde çalışmaya devam edeceğiz. " ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.