MUHTAR EROĞLU'NDAN DEVLETE TEŞEKKÜR

Gündem 21.02.2021 - 10:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MUHTAR EROĞLU'NDAN DEVLETE TEŞEKKÜR

Devlet Vatandaşımızın Her Zaman Yanında Muhtar Eroğlu'ndan Devlete Teşekkür...
Burdur'un Bucak İlçesi'nde dün çıkan yangın sonrasında İncirderedeki ev kullanılamaz hale gelmişti.   Çıkan yangın sonrasında İncirdere Köyü Muhtarı Birlik Encümeni Oğuzhan Eroğlu, Bucak Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Cemal Acar ve Burdur İl Afet Acil Durum Müdürü Yasin Tokgöz yanan evi incelemede bulunarak, ev sahipleri ile görüştüler.  Devletin mağdur vatandaşlarının her zaman yanında olduğunu belirten heyet aileye sahip çıkacağını söyledi.  Konu hakkında açıklamada bulunan Muhtar Oğuzhan Eroğlu, "DEVLET VATANDAŞIMIZIN HER ZAMAN YANINDA Köyümüzde ikamet etmekte olan Duman ailesi talihsiz bir yangına maruz kaldı. Yangın esnasında ve sonrasında büyük gayret gösteren Bucak Belediyesi İtfaiye personelleri, basta olmak üzere desteklerini esirgemeyen Burdur Valimiz Sayın Ali ARSLANTAŞ Milletvekillerimiz Sayın Yasin Uğur Sayın Bayram Özçelik İlçe Kaymakamımız Sayın Erol Tanrıkulu Belediye Başkanımız Sayın Emrullah Ünal Ak Parti ilçe Başkanımız Sayın Mustafa Oğuz, Özel İdare, Köylere Hizmet Götürme Birliği , Bucak Belediyesi, Tedas Afad kurumları yetkililerine ve çok kıymetli İncirdere Koyu halkıma şükranlarımı sunuyorum. Duman ailesine tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletirken rabbimden bizleri yangın ve doğal afetlerden korumasını niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.  
Devlet Vatandaşımızın Her Zaman Yanında Muhtar Eroğlu'ndan Devlete Teşekkür...

Burdur'un Bucak İlçesi'nde dün çıkan yangın sonrasında İncirderedeki ev kullanılamaz hale gelmişti.

 

Çıkan yangın sonrasında İncirdere Köyü Muhtarı Birlik Encümeni Oğuzhan Eroğlu, Bucak Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Cemal Acar ve Burdur İl Afet Acil Durum Müdürü Yasin Tokgöz yanan evi incelemede bulunarak, ev sahipleri ile görüştüler. 

Devletin mağdur vatandaşlarının her zaman yanında olduğunu belirten heyet aileye sahip çıkacağını söyledi. 

Konu hakkında açıklamada bulunan Muhtar Oğuzhan Eroğlu, "DEVLET VATANDAŞIMIZIN HER ZAMAN YANINDA
Köyümüzde ikamet etmekte olan Duman ailesi talihsiz bir yangına maruz kaldı. Yangın esnasında ve sonrasında büyük gayret gösteren Bucak Belediyesi İtfaiye personelleri, basta olmak üzere desteklerini esirgemeyen Burdur Valimiz Sayın Ali ARSLANTAŞ Milletvekillerimiz Sayın Yasin Uğur Sayın Bayram Özçelik İlçe Kaymakamımız Sayın Erol Tanrıkulu Belediye Başkanımız Sayın Emrullah Ünal Ak Parti ilçe Başkanımız Sayın Mustafa Oğuz, Özel İdare, Köylere Hizmet Götürme Birliği , Bucak Belediyesi, Tedas Afad kurumları yetkililerine ve çok kıymetli İncirdere Koyu halkıma şükranlarımı sunuyorum. Duman ailesine tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletirken rabbimden bizleri yangın ve doğal afetlerden korumasını niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.