Millevekili Uğur; "Muhtarlarımız hak ettiği değeri Ak Parti hükümeti döneminde almıştır."

Siyaset 18.10.2019 - 16:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Millevekili Uğur; "Muhtarlarımız hak ettiği değeri Ak Parti hükümeti döneminde almıştır."

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yasin Uğur, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle mesaj yayınladı.
  Burdur Milletvekili Yasin Uğur,  19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle açıklama yaptı.   Milletvekili Uğur yaptığı açıklamada “Muhtarlarımız yerel yönetimlerin en önemli temsilcileridir. Köylerimizin ve mahallelerimizin hizmet elçisidir.   Siyasi hayatı boyunca demokrasinin yerelden başladığına ve büyük devlet olmanın yolunun yerelden geçtiğine inanan Cumhurbaşkanımız, her fırsatta muhtarlığın önemine vurgu yapmaktadır. Bu vesile ile de Cumhurbaşkanımız Muhtarlar Toplantısını başlatmış ve muhtarlara verdiği önemi göstermiştir.    Demokrasinin bir gereği olarak bizzat vatandaşlar tarafından seçilen ve her biri milletin birer ferdi olan muhtarlarımız, görev yaptıkları mahalleler ve köylerdeki sorunun çözümü, vatandaşların talep ve beklentilerinin yerine getirilmesi yolunda kamu idareleri ve yerel yönetimlerle işbirliği içinde hareket eden önemli birer hizmet odaklarıdır.   Muhtarlarımız hak ettiği değeri Ak Parti hükümetimiz döneminde almıştır. Bizler, milletvekilleri olarak muhtarlarımızın taleplerini ciddiye alıyoruz. Mahallelerimizin ve köylerimizin sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapıyoruz.   Bu vesile ile kamu hizmetlerinin halka ulaşmasında büyük emekleri olan başta Burdur’umuzun çalışkan ve vefakâr muhtarları olmak üzere tüm muhtarlarımızın bu özel gününü kutlarım." dedi.
AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yasin Uğur, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

 

Burdur Milletvekili Yasin Uğur,  19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle açıklama yaptı.

 

Milletvekili Uğur yaptığı açıklamada “Muhtarlarımız yerel yönetimlerin en önemli temsilcileridir. Köylerimizin ve mahallelerimizin hizmet elçisidir.

 

Siyasi hayatı boyunca demokrasinin yerelden başladığına ve büyük devlet olmanın yolunun yerelden geçtiğine inanan Cumhurbaşkanımız, her fırsatta muhtarlığın önemine vurgu yapmaktadır. Bu vesile ile de Cumhurbaşkanımız Muhtarlar Toplantısını başlatmış ve muhtarlara verdiği önemi göstermiştir.

 

 Demokrasinin bir gereği olarak bizzat vatandaşlar tarafından seçilen ve her biri milletin birer ferdi olan muhtarlarımız, görev yaptıkları mahalleler ve köylerdeki sorunun çözümü, vatandaşların talep ve beklentilerinin yerine getirilmesi yolunda kamu idareleri ve yerel yönetimlerle işbirliği içinde hareket eden önemli birer hizmet odaklarıdır.

 

Muhtarlarımız hak ettiği değeri Ak Parti hükümetimiz döneminde almıştır. Bizler, milletvekilleri olarak muhtarlarımızın taleplerini ciddiye alıyoruz. Mahallelerimizin ve köylerimizin sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapıyoruz.

 

Bu vesile ile kamu hizmetlerinin halka ulaşmasında büyük emekleri olan başta Burdur’umuzun çalışkan ve vefakâr muhtarları olmak üzere tüm muhtarlarımızın bu özel gününü kutlarım." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.