MHP’li Akçay’dan Kılıçdaroğlu’nun "erken seçim" çağrısına cevap geldi

Siyaset (AA) - Anadolu Ajansı | 12.10.2020 - 09:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MHP’li Akçay’dan Kılıçdaroğlu’nun "erken seçim" çağrısına cevap geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Devlet Bahçeli Türkiye'yi erken seçime götür" çağrısına cevap MHP Grup Başkanvekili Erhan Akçay’dan geldi.
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Isparta'da Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanlığının 13’üncü olağan kongresinde konuştu. Akçay konuşmasında, geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Devlet Bahçeli Türkiye'yi erken seçime götür" çağrısına cevap verdi.    KILIÇDAROĞLU'NUN ÇAĞRISINA YANIT   CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Sayın Devlet Bahçeli erken seçim ilan etsin” şeklinde bir açıklama yaptığını ifade eden Akçay, “Bunu duyunca fevkalade güldük, gülümsedik. Zannederim Kılıçdaroğlu siyasi alzaymır hastalığına tutulmuş. Sayın genel başkanımız buna ilişkin görüşlerini, partimizin tutumunu defalarca söyledi. Fakat bunları duymazlıktan gelerek kendi gündemini hâkim kılma çabalarından, nafile çabalarından başka bir şey değildir. Kılıçdaroğlu’na tavsiyemiz bir kahvehaneye gitsin, bir sıfır kâğıt açtırsın, iskambil oynarken yana otursun, yancılık yaparken bir taraftan da 2023 seçimlerine kadar sembolik Cumhurbaşkanı adayı arayışlarına devam etsin. Tavsiyemiz budur” diye konuştu.   KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?   CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir Televizyon programında yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye çağrıda bulunarak, "Bu ülkeyi seviyorsan çık kardeşim yarın sabah de ki ‘Yeter artık’... Türkiye’yi seçime götür. Sorumluluk sahibi insanlar bu ülkeyi yönetirler" ifadelerini kullanmıştı.  
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Devlet Bahçeli Türkiye'yi erken seçime götür" çağrısına cevap MHP Grup Başkanvekili Erhan Akçay’dan geldi.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Isparta'da Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanlığının 13’üncü olağan kongresinde konuştu.

Akçay konuşmasında, geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Devlet Bahçeli Türkiye'yi erken seçime götür" çağrısına cevap verdi. 

 

KILIÇDAROĞLU'NUN ÇAĞRISINA YANIT

 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Sayın Devlet Bahçeli erken seçim ilan etsin” şeklinde bir açıklama yaptığını ifade eden Akçay, “Bunu duyunca fevkalade güldük, gülümsedik. Zannederim Kılıçdaroğlu siyasi alzaymır hastalığına tutulmuş. Sayın genel başkanımız buna ilişkin görüşlerini, partimizin tutumunu defalarca söyledi.

Fakat bunları duymazlıktan gelerek kendi gündemini hâkim kılma çabalarından, nafile çabalarından başka bir şey değildir. Kılıçdaroğlu’na tavsiyemiz bir kahvehaneye gitsin, bir sıfır kâğıt açtırsın, iskambil oynarken yana otursun, yancılık yaparken bir taraftan da 2023 seçimlerine kadar sembolik Cumhurbaşkanı adayı arayışlarına devam etsin. Tavsiyemiz budur” diye konuştu.

 

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir Televizyon programında yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye çağrıda bulunarak, "Bu ülkeyi seviyorsan çık kardeşim yarın sabah de ki ‘Yeter artık’... Türkiye’yi seçime götür. Sorumluluk sahibi insanlar bu ülkeyi yönetirler" ifadelerini kullanmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.