MHP İL YÖNETİMİNDEN DERGİ AYRINTI’YA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Gündem 03.04.2021 - 13:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MHP İL YÖNETİMİNDEN DERGİ AYRINTI’YA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

MHP İL YÖNETİMİNDEN DERGİ AYRINTI’YA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
MHP İl Başkanı Hikmet Ökte, MHP İl Başkan yardımcısı Gültekin Oktay ve TÜRKİYE KAMU-SEN Burdur İl Temsilcisi Orhan Akın’dan Dergi Ayrıntı imtiyaz sahibi Cemalettin Bektaş’a geçmiş olsun ziyareti.     Sekiz seneyi aşkın bir süredir Burdur’da Kültür ve Sanat dergisi çıkartarak Burdur basının öncü isimlerinden biri olan imtiyaz sahibi Cemalettin Bektaş’ın geçtiğimiz günlerde kalp sağlığı sorunu yaşaması sonrasında Burdur Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ökte ve Yönetim kurulu Dergi Ayrıntıya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Ökte, “Hayatta en önemli servetin sağlık olduğunu bilmemiz ve ilimizin gelişmesi adına çaba sarf eden vatandaşlarımızın sorunlarını dile getirmekte köprü görevi gören saygıdeğer basın mensubu Sayın Cemalettin Bektaş’a geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Rabbimin acil şifalar vermesi dileğimle ilimize katkıda bulunarak basının öncüsü görevini sürdürmesini temennide bulunduk” şeklinde konuştu.   Ziyaret sonrasında Dergi İmtiyaz sahibi Cemalettin Bektaş, “Ziyaretleri için MHP İl yönetimine ve TÜRKİYE KAMU-SEN Burdur İl Temsilcisi Orhan Akın'a teşekkür etti.”  
MHP İL YÖNETİMİNDEN DERGİ AYRINTI’YA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

MHP İl Başkanı Hikmet Ökte, MHP İl Başkan yardımcısı Gültekin Oktay ve TÜRKİYE KAMU-SEN Burdur İl Temsilcisi Orhan Akın’dan Dergi Ayrıntı imtiyaz sahibi Cemalettin Bektaş’a geçmiş olsun ziyareti.

 

 

Sekiz seneyi aşkın bir süredir Burdur’da Kültür ve Sanat dergisi çıkartarak Burdur basının öncü isimlerinden biri olan imtiyaz sahibi Cemalettin Bektaş’ın geçtiğimiz günlerde kalp sağlığı sorunu yaşaması sonrasında Burdur Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ökte ve Yönetim kurulu Dergi Ayrıntıya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Ökte, “Hayatta en önemli servetin sağlık olduğunu bilmemiz ve ilimizin gelişmesi adına çaba sarf eden vatandaşlarımızın sorunlarını dile getirmekte köprü görevi gören saygıdeğer basın mensubu Sayın Cemalettin Bektaş’a geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Rabbimin acil şifalar vermesi dileğimle ilimize katkıda bulunarak basının öncüsü görevini sürdürmesini temennide bulunduk” şeklinde konuştu.

 

Ziyaret sonrasında Dergi İmtiyaz sahibi Cemalettin Bektaş, “Ziyaretleri için MHP İl yönetimine ve TÜRKİYE KAMU-SEN Burdur İl Temsilcisi Orhan Akın'a teşekkür etti.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.