MHP DUAYEN GAZETECİYİ YALNIZ BIRAKMADI

Gündem 05.05.2021 - 16:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MHP DUAYEN GAZETECİYİ YALNIZ BIRAKMADI

MHP DUAYEN GAZETECİYİ YALNIZ BIRAKMADI
1 Mayıs da Türkiye’deki besicilerin sorunları konusunda MHP il başkan yardımcısı Gültekin Oktay’ın çiftliğine gelen duayen gazeteci Cemalettin Bektaş rahatsızlanınca İl Başkan yardımcısı Gültekin Oktay tarafından Burdur Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştır.     5 gündür tedavi gören usta gazeteci Cemalettin Bektaş’ı MHP İl Başkanı Hikmet Ökte ve il başkan yardımcısı Gültekin Oktay yalnız bırakmayarak hastanede ziyaret etti. Ziyarette gazeteci Cemalettin Bektaş’a geçmiş olsun dileklerini sunan MHP il başkanı Hikmet Ökte, “sağlık çok önemli kimin ne zaman rahatsızlanacağı belli değil bu pandemi döneminde çok dikkatli olmak zorundayız. Ancak herkesten fazla gazetecilerin daha çok dikkatli olmaları gerekiyor. Görevi başında il başkan yardımcımın çiftliğinde bu hadisenin olması ve çok hızlı bir şekilde hastaneye yetiştirilmesi bir nebze olsun üzüntümüzü hafifletti. Gazeteci arkadaşımız Burdur’un süte dayalı sığır yetiştirme merkezi olması hususunda ve tarım sorunlarının kaynağına inebilmek amacıyla çiftliğimizde çiftçilerin daha az masrafla nasıl ayakta kalınır araştırması için il başkan yardımcımın çiftliğinde bu konuları araştırıyordu. Çok şükür ilk günden daha iyi ve gazeteci abimizin tekrar geçmiş olsun diliyor Allahtan acil şifalarını diliyoruz” şeklinde konuştu. Hikmet ÖKTE MHP İL BAŞKANI
MHP DUAYEN GAZETECİYİ YALNIZ BIRAKMADI

1 Mayıs da Türkiye’deki besicilerin sorunları konusunda MHP il başkan yardımcısı Gültekin Oktay’ın çiftliğine gelen duayen gazeteci Cemalettin Bektaş rahatsızlanınca İl Başkan yardımcısı Gültekin Oktay tarafından Burdur Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştır.

 

 

5 gündür tedavi gören usta gazeteci Cemalettin Bektaş’ı MHP İl Başkanı Hikmet Ökte ve il başkan yardımcısı Gültekin Oktay yalnız bırakmayarak hastanede ziyaret etti.

Ziyarette gazeteci Cemalettin Bektaş’a geçmiş olsun dileklerini sunan MHP il başkanı Hikmet Ökte, “sağlık çok önemli kimin ne zaman rahatsızlanacağı belli değil bu pandemi döneminde çok dikkatli olmak zorundayız. Ancak herkesten fazla gazetecilerin daha çok dikkatli olmaları gerekiyor. Görevi başında il başkan yardımcımın çiftliğinde bu hadisenin olması ve çok hızlı bir şekilde hastaneye yetiştirilmesi bir nebze olsun üzüntümüzü hafifletti. Gazeteci arkadaşımız Burdur’un süte dayalı sığır yetiştirme merkezi olması hususunda ve tarım sorunlarının kaynağına inebilmek amacıyla çiftliğimizde çiftçilerin daha az masrafla nasıl ayakta kalınır araştırması için il başkan yardımcımın çiftliğinde bu konuları araştırıyordu. Çok şükür ilk günden daha iyi ve gazeteci abimizin tekrar geçmiş olsun diliyor Allahtan acil şifalarını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Hikmet ÖKTE

MHP İL BAŞKANI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.