MHP'den Tam Kadro Ankara Çıkartması

Siyaset 16.01.2020 - 13:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MHP'den Tam Kadro Ankara Çıkartması

Burdur Belediyelerinin taleplerini ve Burdur siyaset ve bürokrasisindeki sıkıntıları Ankara'ya ilettiler.
             Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte ve  MHP Burdur İlçe Beldiye Başkanları, Ankaraya tam kadro çıkarma yaptı.               Burdur'dan sorumlu, Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş'ı TBMM deki makamında ziyaret eden; Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan ve Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper; Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş'a Burdur Belediyelerinin taleplerini ve Burdur siyaset ve bürokrasisindeki sıkıntıları ilettiler.                  Burdur'da 31 Mart yerel seçimleri öncesinde yalnızca 1 Belediyesi olan ve 31 Mart'ta 6 Belediye'de seçimleri kazanan MHP'nin İl Başkanı Hikmet Ökte;               "Belediyelerimiz başarılı olmak mecburiyetindeler! Bu başarıyı da ancak engelleri yıkarak aşarız. Belediye Başkanlarımızın taleplerini ve sorunlarını Ankara'ya tüm Belediye Başkanlarımızla gelerek yetkili mercilere ve partide görevli milletvekillerimize anlatma fırsatı bulduk. Hem il korditörümüz Kütahya Milletvekilimiz Ahmet Erbaş'la görüştük. En yakın zamanda Burdur’umuzda olacağını belirten Sayın Milletvekilimize yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşkilatım adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İnşallah yakın zamanda MHP'nin yerelde nasıl hizmet ettiğini ve başarılarını göstereceğiz." Dedi.
Burdur Belediyelerinin taleplerini ve Burdur siyaset ve bürokrasisindeki sıkıntıları Ankara'ya ilettiler.

 

           Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte ve  MHP Burdur İlçe Beldiye Başkanları, Ankaraya tam kadro çıkarma yaptı. 

 

           Burdur'dan sorumlu, Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş'ı TBMM deki makamında ziyaret eden; Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan ve Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper; Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş'a Burdur Belediyelerinin taleplerini ve Burdur siyaset ve bürokrasisindeki sıkıntıları ilettiler. 

 

 

            Burdur'da 31 Mart yerel seçimleri öncesinde yalnızca 1 Belediyesi olan ve 31 Mart'ta 6 Belediye'de seçimleri kazanan MHP'nin İl Başkanı Hikmet Ökte;

 

            "Belediyelerimiz başarılı olmak mecburiyetindeler! Bu başarıyı da ancak engelleri yıkarak aşarız. Belediye Başkanlarımızın taleplerini ve sorunlarını Ankara'ya tüm Belediye Başkanlarımızla gelerek yetkili mercilere ve partide görevli milletvekillerimize anlatma fırsatı bulduk. Hem il korditörümüz Kütahya Milletvekilimiz Ahmet Erbaş'la görüştük. En yakın zamanda Burdur’umuzda olacağını belirten Sayın Milletvekilimize yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşkilatım adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İnşallah yakın zamanda MHP'nin yerelde nasıl hizmet ettiğini ve başarılarını göstereceğiz." Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.