MHP’DEN ATAMA TEPKİSİ ‘YİNE BİR ÇİFTE STANDARTLIK DAHA’

Gündem 02.01.2021 - 14:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MHP’DEN ATAMA TEPKİSİ ‘YİNE BİR ÇİFTE STANDARTLIK DAHA’

MHP’den çifte standartlık tepkisi…
Burdur MHP İl Başkan yardımcısı Gültekin Oktay sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak yine bir çifte standartlık daha sözleri ile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne yapılan atamaya tepki gösterdi.   Geçtiğimiz günlerde Çeltikçi Belediye Başkanın kızı, yapılan tüm sınavlardan başarılı sonuç alarak itfaiyeci olarak atanması sonucu AK Parti cenahından büyük eleştiriye tabi tutulmuştu.   Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik’in eniştesinin kardeşi olan Mehmet Şimşek ise MAKÜ Kültür Spor Daire Başkanı görevinden, Burdur Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne atanmasına ses çıkarılmamasına Burdur MHP İl başkan yardımcısı Oktay’dan tepki geldi.   Sosyal medya hesabından tepkisini dile getiren Oktay, “Yine bir çifte standartlık daha. Mehmet Şimşek’i hiç tanımam bilmem sosyal yardımlaşma il müdürlüğüne atanmış gayet doğal belki hak ediyordur belki etmiyordur ama atamaya kimsenin gıkı çıkmıyor. Herkes tebrik ediyor neden bir gün işimiz düşer diye. Liyakat sahibi mi? değil mi? Soran yok. Ama bir ilçenin Belediye Başkanının kızını vasıfsız bir işe aldı mı haksız alım adam kayırma oluyor. Bir trol gidiyor şikâyetçi oluyor (kendi yapabileceği iş değil) Mehmet Şimşek kimin yakını. Yoksa bu atama yerel seçimlere hazırlık mı bu sosyal yardımlaşma hangi kesime hitap ettiği aşikâr. Filozof olmaya gerek yok” İfadelerini kullandı.
MHP’den çifte standartlık tepkisi…

Burdur MHP İl Başkan yardımcısı Gültekin Oktay sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak yine bir çifte standartlık daha sözleri ile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne yapılan atamaya tepki gösterdi.

 

Geçtiğimiz günlerde Çeltikçi Belediye Başkanın kızı, yapılan tüm sınavlardan başarılı sonuç alarak itfaiyeci olarak atanması sonucu AK Parti cenahından büyük eleştiriye tabi tutulmuştu.

 

Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik’in eniştesinin kardeşi olan Mehmet Şimşek ise MAKÜ Kültür Spor Daire Başkanı görevinden, Burdur Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne atanmasına ses çıkarılmamasına Burdur MHP İl başkan yardımcısı Oktay’dan tepki geldi.

 

Sosyal medya hesabından tepkisini dile getiren Oktay, “Yine bir çifte standartlık daha. Mehmet Şimşek’i hiç tanımam bilmem sosyal yardımlaşma il müdürlüğüne atanmış gayet doğal belki hak ediyordur belki etmiyordur ama atamaya kimsenin gıkı çıkmıyor. Herkes tebrik ediyor neden bir gün işimiz düşer diye. Liyakat sahibi mi? değil mi? Soran yok. Ama bir ilçenin Belediye Başkanının kızını vasıfsız bir işe aldı mı haksız alım adam kayırma oluyor. Bir trol gidiyor şikâyetçi oluyor (kendi yapabileceği iş değil) Mehmet Şimşek kimin yakını. Yoksa bu atama yerel seçimlere hazırlık mı bu sosyal yardımlaşma hangi kesime hitap ettiği aşikâr. Filozof olmaya gerek yok” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.