Mengi Yangınzedelerle Buluştu

Yaşam 12.02.2018 - 10:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Mengi Yangınzedelerle Buluştu

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Necatibey Mahallesinde çıkan yangında, ailelere koşarak, yanlarında oldu.
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Necatibey Mahallesinde çıkan yangında, ailelere koşarak, yanlarında oldu. Burdur’da müstakil bir evde çıkan ve yakınındaki 3 eve daha sıçrayan, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangın hasara neden oldu. Yangının çıkmasının ardından olay yerine giden AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, ekiplerle görüşerek, bilgi aldı. Söndürme çalışmalarını izleyen Başkan Mengi, yangının sıçradığı evlerden birinin sahibi olan Osman Kıraç ve Murat Kıraç’a geçmiş olsun dileklerini sundu. Başkan Mengi, “Manastır mahallesinde vatandaşlarımızın evinde çıkan yangın sonucu bir evimiz kullanılamaz hale geldi, çok üzüldük, Osman Kıraç kardeşimizin evi şu anda oturulacak vaziyette değil, o nedenle Osman Kıraç ve yangınzede kardeşimize yardım edeceğiz, zor günlerinde yanlarında olacağız. Rabbim milletimizi felaketlerden, afetlerden korusun. Can kaybı ve yaralanma durumu yaşanmaması bizi daha çok mutlu etti fakat tabi ki vatandaşlarımız evlerini kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Ailelerimiz üzülmesin, devletimiz onların zor günlerinde yanında olacaktır. Geçmiş olsun” diye konuştu.
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Necatibey Mahallesinde çıkan yangında, ailelere koşarak, yanlarında oldu.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Necatibey Mahallesinde çıkan yangında, ailelere koşarak, yanlarında oldu.

Burdur’da müstakil bir evde çıkan ve yakınındaki 3 eve daha sıçrayan, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangın hasara neden oldu.

Yangının çıkmasının ardından olay yerine giden AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, ekiplerle görüşerek, bilgi aldı. Söndürme çalışmalarını izleyen Başkan Mengi, yangının sıçradığı evlerden birinin sahibi olan Osman Kıraç ve Murat Kıraç’a geçmiş olsun dileklerini sundu. Başkan Mengi, “Manastır mahallesinde vatandaşlarımızın evinde çıkan yangın sonucu bir evimiz kullanılamaz hale geldi, çok üzüldük, Osman Kıraç kardeşimizin evi şu anda oturulacak vaziyette değil, o nedenle Osman Kıraç ve yangınzede kardeşimize yardım edeceğiz, zor günlerinde yanlarında olacağız. Rabbim milletimizi felaketlerden, afetlerden korusun. Can kaybı ve yaralanma durumu yaşanmaması bizi daha çok mutlu etti fakat tabi ki vatandaşlarımız evlerini kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Ailelerimiz üzülmesin, devletimiz onların zor günlerinde yanında olacaktır. Geçmiş olsun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.