MAKÜ Teknokent ve TTO Farkındalık ve Bilgilendirme Toplantısı başladı

Teknoloji 08.02.2018 - 09:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAKÜ Teknokent ve TTO Farkındalık ve Bilgilendirme Toplantısı başladı

MAKÜ Teknokent ve TTO Farkındalık ve Bilgilendirme Toplantısı Veteriner Fakültesinde başladı.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) ile Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Teknokent tarafından ortaklaşa düzenlenen MAKÜ Teknokent ve TTO (Teknoloji Transfer Ofisi) Farkındalık ve Bilgilendirme Toplantısı Veteriner Fakültesinde başladı. Akademisyenlere ve öğrencilere yönelik düzenlenen toplantıda teknolojik farkındalıklar ve bilim- teknoloji konusunda güncel bilgilendirmeler yapılıyor.  Sanayici ve yatırımcıları ilgilendiren ‘know how’, girişimcilik, inovasyon, patent temini gibi konularda sanayicilerle üniversiteleri bir araya getirip yeni projeler üretip farkındalıklar artırılıyor. Toplantıda MAKÜ’den çeşitli akademisyenler ve BAKA’dan yetkililer sunumlar yapıyor. 1 Şubat 2018 Perşembe Saat 10.00 İİBF Konferans Salonunda başlayan Bilgilendirme Toplantısı Bucak Zeliha Tolunay Yüksekokulu Konferans Salonunda da devam etti. 6 Şubat 2018 Salı Saat 11.00’de Eğitim Fakültesinde sürdürülen toplantı, bugün de Saat 10.00’da Veteriner Fakültesinde başladı.
MAKÜ Teknokent ve TTO Farkındalık ve Bilgilendirme Toplantısı Veteriner Fakültesinde başladı.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) ile Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Teknokent tarafından ortaklaşa düzenlenen MAKÜ Teknokent ve TTO (Teknoloji Transfer Ofisi) Farkındalık ve Bilgilendirme Toplantısı Veteriner Fakültesinde başladı. Akademisyenlere ve öğrencilere yönelik düzenlenen toplantıda teknolojik farkındalıklar ve bilim- teknoloji konusunda güncel bilgilendirmeler yapılıyor.  Sanayici ve yatırımcıları ilgilendiren ‘know how’, girişimcilik, inovasyon, patent temini gibi konularda sanayicilerle üniversiteleri bir araya getirip yeni projeler üretip farkındalıklar artırılıyor. Toplantıda MAKÜ’den çeşitli akademisyenler ve BAKA’dan yetkililer sunumlar yapıyor.

1 Şubat 2018 Perşembe Saat 10.00 İİBF Konferans Salonunda başlayan Bilgilendirme Toplantısı

Bucak Zeliha Tolunay Yüksekokulu Konferans Salonunda da devam etti.

6 Şubat 2018 Salı Saat 11.00’de Eğitim Fakültesinde sürdürülen toplantı, bugün de Saat 10.00’da Veteriner Fakültesinde başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.