MAKÜ, TAGEM Eğitim Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı

Eğitim (AA) - Anadolu Ajansı | 21.02.2020 - 15:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAKÜ, TAGEM Eğitim Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı

Ülke hayvancılığın geçmişte yaşadığı zor günlerden sonra yapılan projelerle 1 milyonun üzerinde hayvan sayısı ile Cumhuriyet tarihimizin en kapsamlı Ar-Ge çalışması olan Halk Elinde Hayvan Islahı Ülkesel Projesi Proje Teknik Elemanı Eğitim Toplantısı Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti.
Ülke hayvancılığın geçmişte yaşadığı zor günlerden sonra yapılan projelerle 1 milyonun üzerinde hayvan sayısı ile Cumhuriyet tarihimizin en kapsamlı Ar-Ge çalışması olan Halk Elinde Hayvan Islahı Ülkesel Projesi Proje Teknik Elemanı Eğitim Toplantısı Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti. TAGEM eğitim toplantısı açılış programına Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürü Özkan Kayacan, Hayvancılık ve Su Ürünleri Araştırmaları Daire Başkanı Dr. Ali Ayar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Kazım Üstüner ile çok sayıda akademisyen ve temsilciler katıldı.      İlk olarak TAGEM hakkında genel bilgi veren Hayvancılık ve Su Ürünleri Araştırmaları Daire Başkanı Dr. Ali Ayar, proje çalışmalarını anlattı. Daha sonra Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz da bir konuşma yaptı.Açılış programında son olarak Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürü Özkan Kayacan, TAGEM’de ıslah projesini rakamlarla anlattı. Konuşmaların ardından projeye katkı sunan ve proje liderleri olan Prof. Dr. Mustafa Tekerli, Doç. Dr. Özgecan Korkmaz Ağaoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Serdar Koçak’a, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürü Özkan Kayacan ve Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz tarafından plaket takdim edildi. Plaket takdiminin ardından MAKÜ Halk Oyunları Topluluğu tarafından halk oyunu gösterisi yapıldı.
Ülke hayvancılığın geçmişte yaşadığı zor günlerden sonra yapılan projelerle 1 milyonun üzerinde hayvan sayısı ile Cumhuriyet tarihimizin en kapsamlı Ar-Ge çalışması olan Halk Elinde Hayvan Islahı Ülkesel Projesi Proje Teknik Elemanı Eğitim Toplantısı Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti.

Ülke hayvancılığın geçmişte yaşadığı zor günlerden sonra yapılan projelerle 1 milyonun üzerinde hayvan sayısı ile Cumhuriyet tarihimizin en kapsamlı Ar-Ge çalışması olan Halk Elinde Hayvan Islahı Ülkesel Projesi Proje Teknik Elemanı Eğitim Toplantısı Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti. TAGEM eğitim toplantısı açılış programına Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürü Özkan Kayacan, Hayvancılık ve Su Ürünleri Araştırmaları Daire Başkanı Dr. Ali Ayar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Kazım Üstüner ile çok sayıda akademisyen ve temsilciler katıldı.     

İlk olarak TAGEM hakkında genel bilgi veren Hayvancılık ve Su Ürünleri Araştırmaları Daire Başkanı Dr. Ali Ayar, proje çalışmalarını anlattı. Daha sonra Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz da bir konuşma yaptı.Açılış programında son olarak Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürü Özkan Kayacan, TAGEM’de ıslah projesini rakamlarla anlattı.

Konuşmaların ardından projeye katkı sunan ve proje liderleri olan Prof. Dr. Mustafa Tekerli, Doç. Dr. Özgecan Korkmaz Ağaoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Serdar Koçak’a, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürü Özkan Kayacan ve Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz tarafından plaket takdim edildi.

Plaket takdiminin ardından MAKÜ Halk Oyunları Topluluğu tarafından halk oyunu gösterisi yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.